Τι ζητάει ο Βγενόπουλος από τον Τζίγκερ

08:52 31/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος έχει επισημάνει πως δεν έχει πρόβλημα να βγει μπροστά και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό αρκεί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Βαρδινογιάννης να αναλάβει τις ευθύνες του, δηλαδή τις ευθύνες που απορρέουν από το πρότζεκτ του γηπέδου στο Βοτανικό.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday", ο Βγενόπουλος ζητά από τον Βαρδινογιάννη να αναλάβει οποιαδήποτε ζημιά προκύψει,

είτε για την ΓΗΠΕΛ είτε για την ΠΑΕ, από ενδεχόμενη αγωγή του Βωβού ή οικονομική αξίωση της εταιρείας "ΑΚΤΩΡ" για την μη κατασκευή του γηπέδου. Σε ό,τι αφορά στην διαμάχη με τον Δήμο Αθηναίων, ο Βγενόπουλος καλεί τον Βαρδινογιάννη να κάνει ο ίδιος αγωγή ζητώντας 26 εκ. ευρώ, αν πιστεύει πως θα δικαιωθεί, και το ποσό αυτό να δοθεί στο υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ.

Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός κάνει την ύστατη προσπάθεια να γλιτώσει την τιμωρία της UEFA. Μέσω επαφών οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να πετύχουν είτε την αναστολή της απόφασης μέχρι την Τετάρτη είτε την αναστολή της απόφασης μέχρι τον Απρίλιο ευελπιστώντας πως μέχρι τότε θα υπάρχουν λεφτά. Ωστόσο το αρμόδιο όργανο της UEFA θα ισχυριστεί πως ο Παναθηναϊκός δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του και έτσι όλα δείχνουν πως δεν θα γλιτώσει την τιμωρία. Τα "όπλα" των ανθρώπων της ΠΑΕ θα είναι το όνομα που έχει "χτίσει" όλα αυτά τα χρόνια στην Ευρώπη, τον έντιμο βίο και στο γεγονός, ότι τα χρέη άρχισαν να τακτοποιούνται μέχρι την αιφνίδια διάλυση του Δ.Σ. και ότι μπορεί να πληρωθούν όλα τα χρέη μόλις προκύψει το νέο Δ.Σ. τον Απρίλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα