Βαριές κουβέντες για Σερένα

11:11 5/5/2013 - Πηγή: AEK365

Κατά τη διάρκεια του Αυστραλιανού Όπεν η Σλόουν Στίβενς έλεγε ότι η Σερένα Γουίλιαμς είναι το είδωλό της, τώρα τα γυρνάει. "Δεν μου έχει πει ούτε μια λέξη, ούτε ένα γεια, δεν με έχει κοιτάξει, δεν έχουμε βρεθεί στο ίδιο δωμάτιο μετά το ματς στην Αυστραλία", είπε η ταλαντούχα αθλήτρια. "Αυτό πρέπει να πει κάτι σε όλους, πώς από τη μία στιγμή που έλεγε καλά λόγια εμένα έφτασε στο σημείο να με κάνει unfollow στο twitter". Παρόλο που η... μαμά προσπάθησε

να ηρεμήσει την κόρη της κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Στίβενς είχε πάρει φόρα και δεν σταματούσε με τίποτα! "Σοβαρά τώρα! Ο κόσμος πρέπει να ξέρει. Νομίζουν ότι είναι φιλική, ότι είναι έτσι, ότι είναι αλλιώς, αλλά δεν είναι αλήθεια. Δεν κάνεις unfollow κάποιον από το twitter. Γιατί;".

Το Νο.17 στον κόσμο έλεγε και ξαναέλεγε στη Μελβούρνη ότι η Σερένα ήταν το πρότυπό της, ότι μεγάλωσε με αφίσα της στο δωμάτιό της. Τώρα τα ανατρέπει όλα. "Όταν ήμουν 12 ετών περίμενα εκείνη και την αδερφή της όλη μέρα στο Delray για ένα αυτόγραφο. Πέρασαν μπροστά μας τρεις φορές και δεν υπέγραψαν. Είχα το πόστερ της για λίγο στο δωμάτιό μου, αλλά το έβγαλα γιατί στεναχωρήθηκα που δεν το υπέγραψε. Βρήκα νέα παίκτρια, γιατί δεν τις συμπαθούσα πλέον. Πάντα έλεγα ότι πρότυπό μου ήταν η Κιμ Κλάιστερς".

Και, φυσικά, η Σερένα δεν είναι ούτε μέντοράς της, σε αντίθεση με αυτά που η μικρή έλεγε κατά τη διάρκεια του Αυστραλιανού Όπεν. "Για τα πρώτα 16 χρόνια της ζωής μου η Σερένα δεν μου είχε πει ούτε μια κουβέντα, δεν είχε ανακατευτεί με το τένις μου. Άρα δεν έγινε και τίποτα που ούτε τώρα ασχολείται. Για να είσαι μέντορας κάποιου, πρέπει να του μιλάς, να τον βοηθάς, να ξέρεις πράγματα για τη ζωή του, να ενδιαφέρεσαι. Ισχύουν αυτή τη στιγμή όλα αυτά; Όχι. Άρα...".

Keywords
Τυχαία Θέματα