Βαυαρικό όργιο, διαιτητική παρωδία

23:38 23/4/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 4-0

ΓΗΠΕΔΟ: Alianz Arena

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βίκτορ Κασάι

Τεράστια εμφάνιση από την Μπάγερν η οποία διέσυρε την Μπαρτσελόνα με 4-0 και βρίσκεται με τα δύο πόδια στον τελικό. Θλιβερή εμφάνιση από τους "μπλαουγκράνα" που απλά γύριζαν χωρίς ουσία την μπάλα και διαιτησία επιπέδου Σούπερ Λίγκας απο τον Κασάι που έκανε τραγικά λάθη.

Οι Βαυαροί απέιλησαν μόλις στο 3ο λεπτό όταν μετά το τακουνάκι του Μαρτίνεθ ο Ρομπέν βγήκε απέναντι από τον Βαλντές αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Στο 15' η Μπάγερν ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Πικέ μετά από σουτ του Λαμ αλλά ο διαιτητής θεώρησε πως δεν υπήρχε πρόθεση. Τελικά η πίεση της Μπάγερν απέδωσε καρπούς στο 23ο λεπτό όταν μετά τη σέντρα του Ρόμπεν ο Ντάντε έπιασε την κεφαλιά και ο Μίλερ τελικά έσπρωξε με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα. Στο 29' ο Ντάντε έκοψε σωτήρια για την Μπάγερν την μπάλα πριν αυτή καταλήξει στον Μέσι που ήταν έτοιμος να "πυροβολήσει". Τέσσερα λεπτά μετά σημειώθηκε δεύτερο χέρι μέσα στην περιοχή της Μπαρτσελόνα, αυτή φορά από τον Σάντσες, αλλά ο Κασάι έδειξε και πάλι "παίζετε".

Μόλις στο 49' στο δεύτερο μέρος ήρθε και το δεύτερο γκολ της Μπάγερν όταν ο Μίλερ έδωσε με κεφαλιά στον Γκόμες και αυτός σκόραρε από κοντά. Το γκολ όμως έπρεπε να ακυρωθεί καθώς στη φάση υπήρχε οφσάιντ. Στο 54' ο Ριμπερί έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει τρίτο γκολ για την Μπάγερν ενώ τέσσερα λεπτά ο Ρόμπεν δεν βρήκε στόχο με το κεφάλι. Ο Σάντσες στο 70' βρέθηκε σε καλή θέση αλλά σούταρε πάνω στον Νόιερ. Δύο λεπτά μετά ήρθε το 3-0 για τους Βαυαρούς όταν ο Ρόμπεν έκανε την ατομική προσπάθεια, ο Μίλερ "σκρίναρε" τον Άλμπα και ο Ολλανδός σκόραρε με τον Κασάι να μην δίνει το επιθετικό φάουλ. Στο 75' ο Μπαρτρά έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει και να κρατήσει ζωντανή την ομάδα του. Τέσσερα λεπτά μετά ο Μίλερ δεν κατάφερε να νικήσει τον Βαλντές αλλά στο 81' μετά την πάσα του Αλάμπα δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 4-0 και να ολοκληρώσει τον θρίαμβο της Μπάγερν.

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Μαρτίνεθ, Σβαϊνστάιγκερ, Ρομπέν, Μίλερ (83'Πισάρο), Ριμπερί (88'Σακίρι), Γκόμες (70'Λουίζ Γκουστάβο).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Ντάνιελ Άλβες, Άλμπα, Πικέ, Μπαρτρά, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο (83'Βίγια), Αλέξις Σάντσεθ, Μέσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα