Βάζει Μαντούκα ο Δώνης με Μακάμπι

11:48 28/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και ο Γιώργος Δώνης θα παρατάξει την κυπριακή ομάδα με μόλις μια αλλαγή στην σύνθεση της.
Συγκεκριμένα, στη θέση του τιμωρημένου και τραυματία Μπούντιμιρ θα αγωνιστεί ο Γκουστάβο Μαντούκα, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να αποτελέσει επιθετικό δίδυμο με τον Στάθη Αλωνεύτη. Το γεγονός ότι ο Ελλαδίτης τεχνικός επιλέγει

για τη γραμμή κρούσης δύο παίκτες που δεν είναι καθαρόαιμοι επιθετικοί φανερώνει και την απόγνωσή του για τους επιθετικούς της ομάδας...
Ο Γιώργος Δώνης δεν έχει πολλές επιλογές κι έτσι αναμένεται να στηριχτεί στην ενδεκάδα που δεν τον ενθουσίασε το Σάββατο στο "Μακάρειο", με την ελπίδα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχουν άλλη αίγλη να δίνουν επιπλέον κίνητρα σε παίκτες που στο πρωτάθλημα υστέρησαν.
Στο τέρμα λοιπόν θα βρίσκεται ο Πάρντο και στην άμυνα οι Μάριο Σέρτζιο, Ολιβέιρα, Μπόρδα και Καμπράλ. Στα χαφ θα παραμείνουν ο Νούνο Μοράις και ο Βινίσιους και στα άκρα οι Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου. Επιθετικό δίδυμο θα είναι εκτός απροόπτου οι Μαντούκα, Αλωνεύτης.
Χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο Ισμαέλ Γκονσάλβες, όπως άφησε να διαφανεί ο Γιώργος Δώνης στη διάσκεψη Τύπου παραμονή του αγώνα, αλλά δύσκολα αυτό θα συμβεί από την αρχή του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα