«Ακόμα και ο Ίμπρα γύριζε πίσω να μαρκάρει»

10:40 28/11/2013 - Πηγή: AEK365

Το γεγονός πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς γύριζε στην άμυνα για να βοηθήσει μετά την αποβολή του Βεράτι υπογράμμισε ο Αντρέ Ραμπιό για να δείξει την αποφασιστικότητα των παικτών της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στον Ολυμπιακό, αποφασιστικότητα που επιβραβεύτηκε με την νίκη και την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.
Σε δηλώσεις του ο Γάλλος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Αντρέ Ραμπιό, τόνισε:

"Μετά την κόκκινη κάρτα του Βεράτι, όλα έγιναν δύσκολα και περίπλοκα για εμάς. Όμως, δείξαμε δύναμη και αποφασιστικότητα. Η ομάδα δούλεψε πολύ ως σύνολο. Ακόμα και ο "Ίμπρα" γύριζε πίσω για να μαρκάρει, κάτι που, φυσικά, και δεν είναι η δουλειά του στο γήπεδο. Η νίκη μας ήταν απόρροια πολύ καλής ομαδικής δουλειάς".

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα έκαναν και οι
- Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βιλ: "Φέτος, παίζουμε πολύ καλά. Είναι αλήθεια πως δεχτήκαμε ένα γκολ, όμως, βγήκαμε στην αντεπίθεση, βάλαμε και άλλο και νικήσαμε. Συνεχώς γινόμαστε καλύτεροι. Ο στόχος που είχαμε θέσει για να περάσουμε στην επόμενη φάση έγινε πράξη. Η νίκη, η εμφάνιση και η πρόκριση μας δίνουν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.
Έχουμε φιλοδοξίες για φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Ελπίζουμε τώρα σε μια καλή κλήρωση".
- Τιάγκο Μότα: "Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και την πρώτη θέση στον όμιλο. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους μας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Τα πράγματα έγιναν δύσκολα μετά την αποβολή του Βεράτι, αλλά έχουμε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα και κερδίσαμε με την καρδιά μας, κάτι που είναι σημαντικό. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις παίζοντας με δέκα παίκτες".
- Τιάγκο Σίλβα: "Ξέραμε πως θα έχουμε δύσκολο έργο. Είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε και να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση, αλλά μετά την αποβολή του Βεράτι το έργο μας έγινε πάρα πολύ δύσκολο.
Είμαι ικανοποιημένος, γιατί είναι δύσκολο να παίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήμασταν καλά οργανωμένοι παίζοντας και με δέκα παίκτες και στο τέλος είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε χάρη στην προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για τη στήριξη".
- Μάξουελ: "Δείξαμε χαρακτήρα στον αγώνα, όπως κάναμε και απέναντι στη Μαρσέιγ. Χάσαμε ένα σημαντικό παίκτη, όμως συνεχίσαμε να παλεύουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι από τη νίκη και την πρόκριση και το σημαντικότερο είναι πως αυτή θα μας δώσει ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα