Βενγκέρ: Απόλυτα αφοσιωμένος στην Άρσεναλ

14:30 22/11/2011 - Πηγή: AEK365

Αναστάτωση προκάλεσε ο Αρσέν Βενγκέρ όταν, σε πρόσφατη τοποθέτηση του, υποστήριξε πως δεν σκοπεύει να μείνει άλλα 15 χρόνια στην ομάδα και πως το καλοκαίρι θα πάρει τις αποφάσεις του. Ο Αλσατός τεχνικός φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως ο ίδιος είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην Άρσεναλ.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την πρόσφατη δήλωση του, ο Βενγκέρ απάντησε: "Έχω μπροστά μου μερικά χρόνια ακόμα. Ήταν μια μικρή πρόταση αν την διαβάσατε καλά,

αλλά θα μείνω και αυτό είναι όλο. Μπορώ να μιλήσω μόνο για μένα, η ομάδα μπορεί να αποφασίσει να με διώξει αύριο το πρωί και εγώ δεν μπορώ να ανακατευτώ σε αυτή την απόφαση αλλά εγώ είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην Άρσεναλ και θα σας το δείξω στο τέλος της σεζόν. Ήθελα απλά να πω πως αυτή η ομάδα είναι η ομάδα της ζωής μου. Έχω ένα συμβόλαιο το οποίο θα τιμήσω και για τον μοναδικό λόγο που θα σκεφτόμουν να φύγω θα ήταν αν πίστευα πως δεν είχα κάνει αρκετά για τον σύλλογο. Δεν μπορείς να λες πως αγαπάς τον σύλλογο και να έχεις ένα ξεκίνημα όπως αυτό που είχαμε και μετά να το αγνοείς. Αυτό ήθελα να πω. Δεν υπάρχει καμία παρανόηση. Η αφοσίωση και η αγάπη μου για την ομάδα είναι απόλυτη".

Keywords
Τυχαία Θέματα