Βενγκέρ: Εγώ αποφασίζω για τους μισθούς

16:24 6/1/2013 - Πηγή: AEK365

Αποφασισμένος να ακολουθήσει την ίδια πολιτική στις μεταγραφές εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ ο οποίος αποκάλυψε πως για τους μισθούς που λαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ αποφασίζει ο ίδιος ενώ πρόσθεσε πως για να γίνει ενίσχυση του ρόστερ θα πρέπει πρώτα να υπάρξουν αποχωρήσεις για να διατηρηθεί η οικονομική ισορροπία.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Άρσεναλ τόνισε: "Δεν ξέρω πως λειτουργούν οι άλλοι σύλλογοι, όμως στην Άρσεναλ οι αποφάσεις για τους μισθούς παίρνονται από εμένα και το διοικητικό συμβούλιο. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο

ποσό που αφιερώνεται για τους μισθούς κάθε χρόνο. Μέσα σε αυτό τον προϋπολογισμό προσπαθούμε να διατηρήσουμε ισορροπίες, ώστε να μην υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις στις απολαβές των παικτών. Όσο υπάρχει ισορροπία σε αυτό τον προϋπολογισμό όλα είναι μία χαρά. Όταν θέλω ένας ποδοσφαιριστής να λάβει μερικά χρήματα παραπάνω, τότε ζητώ την άδεια από τη διοίκηση. Γι' αυτό όταν κάνουμε κάποιες μεταγραφές αποδεσμεύουμε κάποιους παίκτες, για μην υπάρξει πρόβλημα στην ισορροπία των οικονομικών. Πολλοί παραμελούν το γεγονός ότι η Άρσεναλ πληρώνει καλά και έχει συγκεκριμένη πολιτική. Δεν θέλω να αλλάξουμε πολιτική. Ακολουθούμε ένα σοσιαλιστικό μοντέλο και όσοι εργάζονται εδώ είναι καλά πληρωμένοι και ευχαριστημένοι"

Keywords
Τυχαία Θέματα