Τσαμουρλίδης: Εδώ μιλάμε για τη ζωή μας

15:48 6/1/2013 - Πηγή: AEK365

Αγανακτισμένος και απογοητευμένος απ' όσα έγιναν στα Σπάτα ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης (ο οποίος ήταν παρών στο όλο σκηνικό μετά το τέλος της προπόνησης) έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: "Εδώ μιλάμε για τη ζωή μας, ρε. Άντε να τελειώνει το αστείο. Ροντέο γίναμε".

Κατόπιν κι αφού πρώτα υπήρχαν κάποια μηνύματα οπαδών που τόνιζαν ότι "πρέπει να μάθετε εσείς που παίζετε", ο Τσαμουρλίδης ξεκαθάρισε με νέα τοποθέτησή του τα

πράγματα γράφοντας:

"Μάγκες, επειδή κάποιοι μπορεί να παρεξήγησαν αυτό που έγραψα... Είμαι 7 χρόνια στην ομάδα, έχω ζήσει πολύ καλές εποχές και άσχημες όπως σήμερα. Όλα τα παιδιά γνωρίζουμε τι είναι ΑΕΚ και προσπαθούμε για το καλύτερο. Δηλαδή, τι νομίζετε πως θέλουμε να χάνουμε ή θέλουμε η ομάδα να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση; Από την ΑΕΚ θα κριθεί το μέλλον μας. Το να γίνονται τέτοια επεισόδια δεν βοηθάει κανέναν. Έχουμε το παιχνίδι με την Ξάνθη. Αυτό που έγινε δεν βοήθησε κανέναν. Ξέρω πως έχετε βαρεθεί κάθε χρόνο να περιμένετε κάτι καλό και στο τέλος να μη γίνεται τίποτα, αλλά πρέπει να καταλάβετε πως κι εμείς παλεύουμε για τη σωτηρία της ομάδας όπως κι εσείς. Όλοι μαζί μπορούμε. Μόνος κανένας δεν έκανε τίποτα!!! Μαζί!!!"

Keywords
Τυχαία Θέματα