Βενγκέρ: Να το πιστέψουμε

14:11 6/3/2012 - Πηγή: AEK365

Απόψε η Άρσεναλ στο "Emirates" θα προσπαθήσει κόντρα στην Μίλαν να ανατρέψει το 4-0 του πρώτου αγώνα και να προκριθεί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Αρσέν Βενγκέρ να υποστηρίζει πως η ομάδα του Λονδίνου μπορεί να τα καταφέρει αρκεί να το πιστέψει.

Σε συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα, ο προπονητής της Άρσεναλ τόνισε: "Δεν πρέπει να βασιστούμε στις όποιες αδυναμίες της Μίλαν καθώς είναι μια καλή ομάδα, αλλά ξέρουμε πως μόνο ένα πράγμα μας δίνει ελπίδα για πρόκριση και αυτό είναι να κάνουμε μια εμφάνιση

υψηλού επιπέδου. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Το εγχείρημα είναι δύσκολο, το επίπεδο απόδοσης πρέπει να είναι υψηλό, αλλά θέλουμε να κάνουμε μια υψηλού επιπέδου εμφάνιση. Είπα ότι δεν ζω σε ένα ονειρικό κόσμο, αυτό σημαίνει πως ξέρω ότι δεν δημιουργήσαμε την πιο εύκολη κατάσταση για εμάς. Στατιστικά, έχουμε 5% πιθανότητες, γιατί αν ανατρέξετε στην ιστορία τέτοιων αποτελεσμάτων οι πιθανότητες κυμαίνονται κάπου εκεί. Αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι να πιστέψουμε πως μπορούμε να είμαστε μέσα σε αυτό το 5%. Να σιγουρευτούμε πως δεν χάσαμε αυτή την ευκαιρία επειδή δεν το πιστέψαμε".
Για την ήττα στο πρώτο παιχνίδι, ο Βενγκέρ δήλωσε: "Εκείνη ήταν η πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ που χάσαμε 4-0 εκτός έδρας. Ήταν πλήρης απογοήτευση. Στο παρελθόν άσκησα κριτική για τις εμφανίσεις μας, όχι σε ατομικό επίπεδο. Όταν έχουμε χάσει με 4-0 δεν μπορώ να βγαίνω έξω και να λέω είμαστε εξαιρετικοί. Ήμασταν κακοί και πρέπει να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια. Συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου σε αυτό. Ένιωσα όπως και οι παίκτες μου εκείνο το βράδυ"

Keywords
Τυχαία Θέματα