Βενγκέρ: Πιθανή μεταγραφή θα είναι θαύμα

08:31 30/1/2012 - Πηγή: AEK365

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου λήγει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος με τον Αρσέν Βενγκέρ να παραδέχεται πως θα επρόκειτο για θαύμα αν η Άρσεναλ προχωρήσει σε μεταγραφή κάποιου ποδοσφαιριστή παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει.

Σε δηλώσεις του μετά την πρόκριση επί της Άστον Βίλα για το Κύπελλο Αγγλίας, ο προπονητής της Άρσεναλ όταν ρωτήθηκε για τις μεταγραφές απάντησε: "Δεν μπορώ να πω τίποτα αλλά θα είναι θαύμα αυτή την στιγμή. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να επανέλθουν οι τραυματίες. Απόψε στον πάγκο είχαμε παίκτες υψηλής ποιότητας".

Στο πρώτο

ημίχρονο η Άρσεναλ έχανε 2-0 από την Άστον Βίλα με μερίδα του κόσμου να αποδοκιμάζει παίκτες και προπονητή πριν στην επανάληψη η Άρσεναλ ανατρέψει την κατάσταση και πάρει την πρόκριση. Σχολιάζοντας τις αποδοκιμασίες των οπαδών στο "Emirates", ο Βενγκέρ δήλωσε: "Στεναχωριέμαι που δεν μπορούμε να κρατήσουμε τους οπαδούς μας συνεχώς χαρούμενους, αλλά θα πρέπει να δείχνουμε το πνεύμα που δείξαμε σήμερα. Ένιωσα πως απόψε οι οπαδοί μας ήταν πιο θετικοί σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Καταλαβαίνω το γεγονός πως ο κόσμος αμφισβητεί τις αποφάσεις μου. Δεν θα καταλάβαινα αν αμφισβητούσαν την αφοσίωση μου στην ομάδα. Πάνω από όλα θέλω το καλύτερο για την ομάδα που αγαπώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα