Βενγκέρ: Θέλουμε... σεντόνι

12:32 21/1/2012 - Πηγή: AEK365

Καταστροφικό χαρακτήρισε ο Αρσέν Βενγκέρ το ενδεχόμενο να μην βρεθεί η Άρσεναλ την επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ και για αυτό τον λόγο έθεσε ως βασικό στόχο την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τετράδα. Ο Αλσατός τεχνικός μίλησε επίσης για την διαιτησία αλλά και για το προσεχές ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Άρσεναλ τόνισε για το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί την επόμενη σεζόν η Άρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ: "Για μένα θα ήταν καταστροφικό. Επειδή πάντα θέλω να παίζω με τους καλύτερους. Θέλουμε να είμαστε στην πρώτη

τετράδα, να αγωνιστούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, τίποτα άλλο δεν δείχνει αρκετό".

Σε ερώτηση για τα παράπονα που εκφράζει για την διαιτησία, ο Βενγκέρ απάντησε: "Διαιτητικά θέλουμε τις σωστές αποφάσεις. Δεν λέω πως υπάρχει κάποια συνομωσία εναντίον μας και ασφαλώς μπορείς να νικήσεις σε ένα παιχνίδι ακόμη και με τον διαιτητή κόντρα, αλλά θα θέλαμε να υπάρχει δικαιοσύνη. Αν κάποτε βουτούσε ο Πιρές στην περιοχή θα το έγραφαν όλοι επί έξι μήνες. Τώρα που στο τελευταίο ματς το έκανε αντίπαλος, δεν είπε κανείς τίποτα".

Για την εκδίκηση για το 8-2 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο γύρο, ο Βενγκέρ δήλωσε: "Ήταν μεγάλη απογοήτευση το σκορ στο πρώτο μας ματς. Δεν θα παίξουμε όμως για εκδίκηση, αλλά για την νίκη και τους βαθμούς".

Keywords
Τυχαία Θέματα