Ξέσπασε κόντρα Μαντσίνι-Ρέντναπ

12:12 21/1/2012 - Πηγή: AEK365

Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ αναμετρώνται στο "Etihad" για το πρωτάθλημα με τους προπονητές των δυο ομάδων να ανταλλάσουν... φιλοφρονήσεις με τον Χάρι Ρέντναπ να υποστηρίζει πως με τόσα λεφτά που έχει η Σίτι μπορεί να φτάσει στο τίτλο και χωρίς προπονητή για να απαντήσει ο Μαντσίνι προτρέποντας τον συνάδελφο του να ζητήσει δανεικά αν χρειαστεί.

Αρχικά ο προπονητής της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ, απευθυνόμενος σε δημοσιογράφο τόνισε: "Για να είμαι ειλικρινής και εσύ θα είχες την ευκαιρία. Πιστεύω ότι θα μπορούσες να αναλάβεις την ομάδα. Θα κέρδιζες τον τίτλο! Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι

όταν αγοράζεις παίκτες και τους πληρώνεις 250.000 λίρες την εβδομάδα. Αν θα μπορούσα να είχα τον Τέβες σήμερα... Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιοφυΐα, σωστά; Θα ήμουν πολύ κοντά στο να κερδίσω τον τίτλο και θα απογοητευόμουν αν δεν τα κατάφερνα με τόσα χρήματα. Είναι πάντα δύσκολο να τερματίσεις πάνω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλά σίγουρα έχεις τις πιθανότητες. Όταν άρχισαν να μιλούν πέρσι για πρόταση της Τότεναμ για τον Αγκουέρο έλεγα... Τι ανοησίες; Πως μπορούμε να βρούμε τα χρήματα για τον Αγκουέρο; Δεν μπορούμε να πληρώνουμε 250.000 λίρες την εβδομάδα... Δεν νομίζω ότι ο Σεΐχης Μανσούρ ασχολείται τόσο με τις 150.000 που γλιτώνει από το συμβόλαιο του Αντεμπαγιόρ".

Άμεση ήταν η απάντηση του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι: "Μπορεί να δανειστεί από εμάς αν δεν έχει χρήματα. Ο Χάρι δεν είναι ο πρώτος που το λέει αυτό. Αλλά έχουν αγοράσει καλούς παίκτες. Ίσως όχι σαν εμάς τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά την τελευταία δεκαετία έχουν πάρει καλούς παίκτες και έχουν ξοδέψει χρήματα όπως οι άλλες ομάδες".

Keywords
Τυχαία Θέματα