«Βγάλαμε ξανά MVP της αγωνιστικής!»

23:23 29/11/2013 - Πηγή: AEK365

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του ματς ανάμεσα σε Δούκα και Ποσειδώνα οι δύο προπονητές συμφώνησαν ότι ο Δούκας πήρε δίκαια την νίκη. Την καλύτερη ατάκα ωστόσο την είπε ο τεχνικός του Ποσειδώνα Νίκος Γραμματικός: «Αποδειχθήκαμε κατώτεροι του αναμενομένου. Κάναμε πολλά λάθη και όταν παίζεις με τέτοιες ιστορικές ομάδες θα πρέπει σε όλο το ματς να έχεις συγκέντρωση. Για δεύτερη αγωνιστική με την απόδοση μας καταφέραμε και βγάλαμε MVP τον αντίπαλο τερματοφύλακα!».
Από την πλευρά του ο προπονητής του Δούκα

Γιώργος Κρανάκης σχολίασε: «Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση μέχρι το τέλος. Ήμασταν μπροστά από την αρχή. Είχαμε ελλείψεις που δεν φάνηκαν γιατί οι παίκτες που αγωνίστηκαν τα κάλυψαν. Τα περισσότερα λάθη, σχεδόν το 50% τα έκανε ο Μουντζουρίδης για αυτό και τον φέραμε στην συνέντευξη Τύπου (γέλια), είναι όμως ο αρχηγός μας, αυτός που ενώνει αυτή την ομάδα».
Νίκος Μουντζουρίδης (αρχηγός Δούκα): «Συγχαρητήρια στον Ποσειδώνα για την πορεία του. Είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν. Το πρωτάθλημα χρειάζεται τέτοιες ομάδες από την περιφέρεια. Ξέραμε ότι θα ήταν ντέρμπι, αλλά δείξαμε χαρακτήρα»
Πέτρος Παπαδόπουλος (παίκτης Ποσειδώνα): «Δεν είχαμε την εικόνα που θα θέλαμε. Δεν μας πήγε το παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια και να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα