Βιλανόβα: Δείξαμε πόσο σπουδαίοι είμαστε

11:05 21/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μπαρτσελόνα παρά το τσουχτερό κρύο και τον συνθετικό χλοοτάπητα επικράτησε εύκολα στην Μόσχα της Σπαρτάκ με 3-1 με τους παίκτες της να αποδεικνύουν πόσο σπουδαίοι είναι όπως υπογράμμισε και ο Τίτο Βιλανόβα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Λουζνίκι" για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Έχοντας χάσει εκτός έδρας από την Σέλτικ την προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζαμε όλοι την σημασία του αγώνα. Δεν θέλαμε να παίζουμε την πρόκριση στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπενφίκα. Οι παίκτες μου απέδειξαν απόψε πόσο σπουδαίοι είναι.

Έχουν κερδίσει πολλά τρόπαια όλα αυτά τα χρόνια και έδειξαν ότι μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε περίσταση, είτε λέγεται κρύο, είτε δύσκολη επιφάνεια".
Για τον Λιονέλ Μέσι που σημείωσε δυο γκολ, ο Βιλανόβα δήλωσε: "Ο Λιονέλ Μέσι δεν παραλείπει να μας εκπλήσσει σε κάθε παιχνίδι με την φιλοδοξία του και την θέληση του να κερδίσει και να βοηθήσει τους συμπαίκτες του. Πάντα μιλάμε για τα γκολ που πετυχαίνει, αλλά επίσης πρέπει να πούμε ότι και από τακτική άποψη είναι εξαιρετικός".

Keywords
Τυχαία Θέματα