Με Κωτσοβό – Πήδουλα η ΑΕΚ το Σάββατο κόντρα στην Κέρκυρα

23:57 2/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ακόμη μία μέρα χάθηκε σήμερα και η ΑΕΚ δεν έχει προπονητή. Έτσι όπως και την σημερινή προπόνηση, έτσι και την αυριανή (της Τετάρτης) θα κάνει ο Νίκος Κωτσοβός μαζί με τον Γιώργο Πήδουλα. Ο βοηθός του Βλάχου και ο γυμναστής που ήταν στο τιμ του πρώην προπονητή, παρέμειναν για να αποτελέσουν μεταβατικό στάδιο για την ΑΕΚ μέχρι να βρεθεί ο επόμενος. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι θα καθοδηγήσουν

την Ένωση και στο ματς του Σαββάτου με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ, καθώς χρόνος δεν… υπάρχει. Αν η ΑΕΚ δεν έχει κλείσει προπονητή μέχρι και την Πέμπτη (κάτι που όλα δείχνουν ότι θα συμβεί), τότε Κωτσοβός – Πήδουλας θα είναι στον πάγκο της ΑΕΚ.

Να σημειώσουμε ότι ο 45χρονος Κωτσοβός έχει δίπλωμα UEFA PRO και μπορεί να δηλωθεί ως πρώτος προπονητής, ενώ είχε διατελέσει προπονητής και στην Λάρισα όταν έφυγε ο Κόουλμαν πέρυσι τον Ιανουάριο. Στην ΑΕΛ ήταν από το καλοκαίρι του 2007 μέχρι και την άνοιξη του 2010 έχοντας τον ρόλο του σκάουτερ συνεργαζόμενος με τους Δώνη και Μαρίνο. Έχει εργαστεί με την ίδια ιδιότητα στον Πανιώνιο, ενώ θήτευσε ως συνεργάτης σε Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο και ως πρώτος προπονητής επίσης σε Ατρόμητο και Φωστήρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα