Σεντόνι στο Ανοέτα

15:05 28/4/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 4-2

ΓΗΠΕΔΟ: Ανοέτα

Τεράστιο βήμα για την έξοδο της στο Champions League έκανε η Σοσιεδάδ που στο κρίσιμο ντέρμπι με τη Βαλένθια επικράτησε με 4-2. Οι "νυχτερίδες" μπήκαν ιδανικά στο ματς καθώς άνοιξαν το σκορ στο 25' με τον Σολδάδο όμως εννέα λεπτά μετά ο Ινίγκο Μαρτίνεθ απάντησε. Ο

Τσόρι Κάστρο στο 73' έκανε το 2-1 για τους "τσούρι ουρδίν" που στο 86' πέτυχαν τρίτο γκολ με τον Αγκιρέτσε. Ο Ζόνας μείωσε στο 89' για να διαμορφώσει το τελικό 4-2 ο Αγκιρέτσε στις καθυστερήσεις.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κάρλος Μαρτίνεθ, Μίκελ, Ίνιγο Μαρτίνεθ, Ντε λα Μπέγια, Μπεργκάρα, Ιγιαραμέντι (87'Ρουμπέν Πάρδο), Τσάμπι Πριέτο (88'Ανσοτέγι), Βέλα, Γκονσάλο Κάστρο (76'Θουρουτούθα), Αχιρέτσε.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Ζοάο Περέιρα, Ρικάρντο Κόστα, Ματιέ, Αλί Σισοκό (80'Βαλντές), Αλμπέλδα (76'Γκουαρδάδο), Παρέχο, Μπανέγκα, Φεγκουλί (72'Πιάτι), Ζόνας, Σολδάδο.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΣΕΒΙΛΛΗ 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: Χοσέ Θορίγια

Βολεύτηκαν Βαγιαδολίδ και Σεβίλλη που έμειναν στο 1-1 και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ χάρη στο γκολ του Χάβι Γκέρα στο 41ο λεπτό όμως η Σεβίλλη απάντησε στο 62' όταν κέρδισε τραβηγμένο πέναλτι και ο Νεγρέδο το μετέτρεψε σε γκολ. Έξι λεπτά μετά η Βαγιαδολίδ είχε δοκάρι με τον Έμπερτ ενώ στο 79' ο Χάιμε είπε όχι σε σουτ του Νάβας.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Χάιμε, Ρουκάβινα, Ρουέδα, Βαλιέντε, Μπαλενθιάγα, Άλβαρο Ρούμπιο, Βίκτορ Πέρεθ, Έμπερτ, Όσκαρ, Λάρσον (66' Μπουένο), Γκέρα.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Πάλοπ, Φάσιο, Κάλα (59' Μορένο), Ναβάρο, Μαντούρο, Ερβάς (65' Περότι), Νάβας, Ράκιτις, Ρέγες (87' Πουέρτο), Νεγρέδο.

ΜΑΛΑΓΑ-ΧΕΤΑΦΕ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Ροσαλέδα

Η Μάλαγα επικράτησε 2-1 της Χετάφε και παραμένει στο κυνήγι του... σεντονιού.

Οι Ανδαλουσιανοί άνοιξαν το σκορ στο 39' με τον Σάντα Κρουζ και έκαναν το 2-0 στο 46' με τον Ουέλινγκτον. Η "Χετά" κατάφερε να μειώσει στο 70' με τον Βαρέλα αλλά από εκεί και πέρα το σκορ δεν άλλαξε. Κακή η διαιτησία που ακύρωσε κανονικό γκολ των γηπεδούχων και δεν έδωσε πέναλτι στη Χετάφε σε χέρι μέσα στην περιοχή.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγέρο, Χεσούς Γκάμεθ (35'Καμάτσο), Σέρχιο Σάντσεθ, Ουέλινγκτον, Ελισέου, Ντεμικέλις, Ιτούρα, Μοράλες (72'Ντούντα), Ίσκο, Μπαπτίστα, Σάντα Κρους (84'Χοακίν)

ΧΕΤΑΦΕ: Κοδίνα, Βαλέρα, Λόπο, Ράφα, Μανέ, Πέδρο Λεόν, Τσάβι Τόρες (71'Αλκάθερ), Χουάν Ροντρίγκεθ, Ντιέγκο Κάστρο, Μπαράδα, Άλβαρο.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ- ΓΡΑΝΑΔΑ: 0-1
ΓΗΠΕΔΟ: Κορνεγιά Ελ Πρατς

Τεράστιο διπλό παραμονής πέτυχε η Γρανάδα με 1-0 κόντρα στην Εσπανιόλ.

Το Χρυσό γκολ για τη Γρανάδα πέτυχε ο Νολίτο στο 37ο λεπτό και από εκεί και πέρα η Εσπανιόλ προσπάθησε να πιέσει αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Η Γρανάδα είχε ακόμη μια μεγάλη υκαιρία με τον Ιγκαλό στο 87ο λεπτό.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Λόπεθ, Καπντεβίλα, Φορλίν, Μορένο, Μπαένα, Σάντσε3ς (55' Πετρόφ), Βακασό, Βερδού, Στουάνι, Γκαρσία.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Νιόμ, Ντιακατέ, Μάινθ, Σικέιρα, Ιρινέι, Ρίκο, Νολίτο, Τόριε (75' Ορτίθ), Μπραχίμι (67' Ιγκαλό)), Ελ Αράμπι (83' Αράνδα)

Keywords
Τυχαία Θέματα