Βήμα πρόκρισης για Ουρουγουάη (VIDEO)

03:07 21/6/2013 - Πηγή: AEK365

CONFEDERATIONS CUP- 2ος ΟΜΙΛΟΣ- 2ηΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΙΓΗΡΙΑ- ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: 2-1
Γήπεδο: Αρένα Φόντε Νόβα

Με την Ισπανία να έχει καθαρίσει και την Ταϊτή να είναι ο σάκος του μποξ στον όμιλο, Ουρουγουάη και Νιγηρία ήταν οι δύο ομάδες που θα πάλευαν για τη 2η προνομιούχο θέση. Από απόψε οι Λατινοαμερικάνοι βρίσκονται κοντά στην κατάληψη της, καθώς επικράτησαν με 2-1 των Αφρικανών και την τελευταία αγωνιστική πρέπει να νικήσει την

ανύπαρκτη Ταϊτή και η Νιγηρία να μη κερδίσει την Ισπανία που συνήθως δεν χαρίζεται.

Η Ουρουγουάη ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη αξιόλογη φάση του ματς στο 20ο λεπτό. ο Φορλάν έβγαέ τη σέντρα, ο Καβάνι δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα αλλά ο Λουγκάνο τα κατάφερε και νίκησε τον Ενιεάμα. Οι Νιγηριανοί ανέβασαν στροφές και στο 34ο λεπτό ο Μίκελ απέφυγε όμορφα τον Λουγκάνο και με σουτ έφερε στα ίσα το ματς. Η Νιγηρία μάλιστα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 41ο λεπτό να κάνει το 2-1, καθώς ο Μουσλέρα έδιωξε δύσκολα την κεφαλιά του Μπράουν Ιντέγιε.

Η Ουρουγουάη μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 51' η μαγική τριάδα των Σουάρες-Καβάνι και Φορλάν συνδυάστηκαν, με τον τελευταίο να κάνει το 2-1 με πανέμορφο σουτ. Στο 68' ο Καβάνι βρέθηκε σε ιδανική θέση, αλλά αστόχησε, όπως έκανε και στο 75' με κεφαλιά.

ΝΙΓΗΡΙΑ: Ενιεάμα, Αμπρόουζ, Ομποαμπόνα, Ομεουό, Έλντερσον, Μίκελ, Ογκουέντε, Ογκού (64' Μπα), Οντουαμαντί (41' Μπαμπατούντε). Μούσα, Μπράουν Ιντέγιε (73' Άκπαλα).

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Λουγκάνο, Κάσερες, Γοδίν, Αρέβαλο, Περέιρα, Γκονζάλες, Ροντριγκες (87' Α.Περέιρα), Φορλάν, Καβάνι, Σουάρες (83' Κόατες)

Keywords
Τυχαία Θέματα