Βιντιάδης: Θα σας βοηθήσω

00:40 9/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση που είχαν σε γνωστό εστιατόριο ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Ηλίας Μπρουσιανός με τον Δημήτρη Βιντιάδη, προκειμένου διοίκηση και υποψήφιος επενδυτής να συζητήσουν για τις επόμενες κινήσεις του τελευταίου και φυσικά το ζήτημα της ταμειακής διευκόλυνσης που «καίει» την ΑΕΚ.

Η κουβέντα, που κράτησε περίπου 4 ώρες, έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τους Δημητρέλο και Μπρουσιανό να αποχωρούν από το γεύμα αισιόδοξοι πως τελικά ο Βιντιάδης θα βοηθήσει οικονομικά τους «κιτρινόμαυρους» και

το «deal» θα προχωρήσει. Στην κουβέντα των τριών αντρών έγινε μια ενημέρωση από την πλευρά των ανθρώπων της ΑΕΚ για τα χρήματα που μπορεί να εισπράξει στην πορεία της χρονιάς η ομάδα και ποιο είναι το ακριβές ποσό που μπορεί να εκχωρηθεί, ώστε να γίνει η πολυπόθητη ταμειακή διευκόλυνση.

Παράλληλα, γνωστοποίησαν στον Βιντιάδη ποιες είναι οι άμεσες υποχρεώσεις της ΑΕΚ και τι χρήματα απαιτούνται ώστε να διευθετηθούν, με τον Έλληνα εφοπλιστή να υπόσχεται πως θα βοηθήσει την «Ένωση» και πως θα κάνει ότι μπορεί από την πλευρά του, προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα, στο αμέσως επόμενο διάστημα. Ή αλήθεια πάντως ειναι πως δεν υπήρξε απο την πλευρά του Βιντιάδη συγκεκριμένη δέσμευση τόσο για το ποτε όσο και για το πόσο θα βοηθήσει οικονομικά άμεσα. Ο Δημητρελος εκτιμά πως θα γίνει μέχρι την συνέλευση

Ο ίδιος, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα συνεργασία των δύο πλευρών και κυρίως από την υπομονή και την κατανόηση που έχουν δείξει οι ιθύνοντες της «Ένωσης» όλους αυτούς τους μήνες. Παράλληλα, ενημέρωσε με τη σειρά του για το τι ακριβώς σημαίνουν οι συμφωνίες που σύναψε πρόσφατα στην Κίνα με την «TEDA GROUP» και «Shainkai Sports», ενώ μετέφερε στη διοίκηση της ΑΕΚ πως στόχος του είναι οι δύο εταιρίες να έρθουν στην Ελλάδα και να έχουν μια επαφή με την ΠΑΕ.

Ο Βιντιάδης στάθηκε ιδιαίτερα στις εν λόγω συμφωνίες, καθώς τις θεωρεί πολύ σημαντικές, τόσο για την ΑΕΚ όσο και για τη ευρύτερη επιχειρηματική αγορά της χώρας. Επίσης, αυτό που τόνισε είναι πως η "ΤEDA GROUP" μπορεί να έχει ενεργό ρόλο και στις εξελίξεις για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, μιας και ο κατασκευαστικός κλάδος είναι μέσα στις επαγγελματικές δραστηριότητές της. Αναφέρθηκε επίσης στη συνεργασία που υπάρχει με τον Κιθ Χάρις όλο αυτό το διάστημα, ο οποίος είναι ενήμερος για όλες τις κινήσεις και το πλάνο επένδυσης στην ΠΑΕ προχωρά και με τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου της Seymour Pierce.

Μετά και τη σημερινή συνάντηση οι ιθύνοντες του «δικεφάλου» παρουσιάζονται αισιόδοξοι πως το θέμα θα προχωρήσει θετικά και οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί το «deal» αυξήθηκαν αισθητά. Πλέον, μένει να κάνει πράξη ο Βιντιάδης όσα είπε σε Δημητρέλο και Μπρουσιανό και το αμέσως επόμενο διάστημα να δώσει στην ομάδα την οικονομική «ανάσα» που έχει ανάγκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα