Βιτόλο: Ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του

12:23 25/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ακόμα μια άθλια εμφάνιση πραγματοποίησε χθες ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ατρόμητο με το τελικό 1-1 να αφήνει τους "πράσινους" στο -9 από τον Ολυμπιακό και τον Βίκτορ Βιτόλο να καλεί τον καθένα από την ομάδα να κάνει την αυτοκριτική του κάνοντας λόγο για έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα

στην Λιβαδειά, ο Ισπανός μέσος τόνισε: "Νομίζω πως ήταν ένα παιχνίδι που το ελέγχαμε κατά 95%. Δεν υπήρξε για εμάς κάποιος κίνδυνος. Ελέγχαμε και την μεσαία γραμμή. Από εκεί και πέρα έγινε φάουλ σε έναν δικό μας παίκτη, ο διαιτητής δεν το έκρινε έτσι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχτούμε το γκολ και να λήξει ο αγώνας ισόπαλος. Δεν υπάρχει μια κατάσταση αυτοπεποίθησης, γιατί η αυτοπεποίθηση είναι αυτή που δίνει νίκες. Υπάρχει μια αρνητική δυναμική, είμαστε άσχημα ψυχολογικά, αλλά επειδή είμαστε άντρες θα κοιτάξουμε να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Όλοι φταίμε και ο καθένας από εμάς πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του, ώστε να μπορέσουμε να βελτιωθούμε. Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε για την νίκη και την αλλαγή. Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει μόνο με σκληρή δουλειά. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να μαχόμαστε. Εμείς μπήκαμε σε αυτήν την κατάσταση, εμείς θα βγούμε από αυτή. Όποιος μας υποστηρίζει καλά κάνει, όποιος όχι θα δει ότι θα αλλάξουμε και θα είναι μαζί μας".
Από την πλευρά του ο Ζέκα βρήκε την εικόνα του Παναθηναϊκού βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να δηλώνει: "Η ομάδα έπαιξε καλά, έπαιξε καλύτερα από άλλα παιχνίδια. Δώσαμε απάντηση, αλλά δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Συγκριτικά πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι από άλλα παιχνίδια. Είχαμε αυτοπεποίθηση σήμερα, αλλά όταν δεν νικάς έχεις άγχος. Σήμερα δείξαμε πως μπορέσαμε να ξεπεράσουμε αυτό το άγχος και πως έχουμε καλή ψυχολογία. Δείξαμε πως έχουμε δύναμη και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήμασταν μπροστά στο σκορ για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι. Είναι αλήθεια πως είμαστε πίσω στο πρωτάθλημα, αλλά δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμα. Στόχος μας είναι να νικάμε σε κάθε παιχνίδι, αλλά σήμερα δεν το πετύχαμε. Δείξαμε πως μπορούμε να συνεχίσουμε την μάχη και αυτό είναι που θα κάνουμε. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα σε ό,τι αφορά στο πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα