Θα μας τρελάνει η NOVA!

Μονόδρομος δείχνει η μαζική αντίδραση - διακοπή συνδρομών, όσο και αν πληγώνει τους φιλάθλων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι δεν αντέχουν να μην βλέπουν την ομάδα τους να αγωνίζεται...
Με κανέναν σεβασμό προς τους συνδρομητές της, οι οποίοι πληρώνουν αδρά την αγάπη τους για τον αθλητισμό, η NOVA συνεχίζει να μεταδίδει αγώνες του Παναθηναϊκού
και του Ολυμπιακού, θυμίζοντας περισσότερο το αλήστου μνήμης TV Magic.

Με ύπουλο τρόπο προσπαθούν οι σπίκερ του συνδρομητικού καναλιού να διαμορφώνουν εσφαλμένες εντυπώσεις για τους αγώνες, κλείνουν τα μάτια σε απροκάλυπτες εύνοιες ή αδικίες της διαιτησίας και εκνευρίζουν σύσσωμη τη φίλαθλη κοινότητα (πριν των φίλων του ΟΣΦΠ), οι οποίοι άλλοι διακόπτουν τη συνδρομή τους και άλλοι υποκύπτουν στον εκβιασμό. Γιατί περί εκβιασμού πρόκειται το δίλημμα: «Αν θες να βλέπεις την ομάδα σου θα μας πληρώνεις, θα ακούς μεταδόσεις αντι-Παναθηναϊκές και θα πρέπει να λες και ευχαριστώ στο τέλος».

Ο Γιάννης Αλαφούζος όταν είπε πως ήρθε η ώρα για τον κόσμο του Παναθηναϊκού να αντιδράσει εννοούσε ακριβώς αυτό. Πως ήρθε η ώρα να διακόψουν, όσοι το αντέχουν, τη συνδρομή τους. Κάτι που ήταν ξεκάθαρο σε όλους, πλην των ανθρώπων της NOVA που μέσω κύκλων της απάντησε ψευδώς –με ύφος φιλάθλων Ολυμπιακού- για προτροπή σε βίαιες αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα:

«Ο κύριος Αλαφούζος δεν ασχολείται με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του αλλά προτρέπει μέσω του twitter τους οπαδούς του Παναθηναϊκού σε βίαιες αντιδράσεις κατά της NOVA την στιγμή που είναι ο μοναδικός υποστηρικτής του πρωταθλήματος και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα μπαίνει σε ένα… κυνήγι φαντασμάτων καθώς δεν έκανε κάποια επίσημη καταγγελία»!

Το γεγονός πως η NOVA, μετά την περυσινή επίθεση του Ολυμπιακού και μετά τη δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη πως δεν θα ξανακάνει δηλώσεις σε ρεπόρτερ του συνδρομικού καναλιού, όχι μόνο δεν αντέδρασε επίσημα ή μέσω κύκλων της, αλλά υποτάχθηκε πλήρως στους Πειραιώτες (όπως και όλο το σύστημα του αθλητισμού) λογικά θα είναι τυχαίο.
Keywords
Τυχαία Θέματα