Ποιος την πιάνει;

20:55 16/3/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΟΛΟΝΙΑ- ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 0-2
Γήπεδο: Ρενάτο Νταλ' Άρα

Κοντά στην κατάκτηση του 2ου σερί τίτλου της στην Ιταλία βρίσκεται η Γιουβέντους μετά και από τη νίκη της με 2-0 μέσα στην Μπολόνια.

Στο 6' το σουτ του Ντιαμάντι πέρασε μόλις έξω ενώ στο 18' ο Κούρτσι είπε όχι σε πλασέ του Τζιοβίνκο και στο επόμενο λεπτό το σουτ του Βιδάλ πέρασε άουτ.

Στο 52ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Τζιλαρντίνο, ενώ στο 54' ο Κούρτσι είπε όχι σε σουτ του Τζιοβίνκο. Τη λύση

για τη Γιουβέντους έδωσε ο Βούτσινιτς με όμορφο σουτ στο 62ο λεπτό, κάνοντας το 1-0. στο 68ο λεπτό ο Μπονούτσι έσωσε την ομάδα του καθώς η μπάλα σταμάτησε στο πρόσωπο του, ενώ στο 73' η «Μεγάλη Κυρία» έφτασε στο 2-0. Ο Μαρκίζιο συνδυάστηκε πανέμορφα με τον Βούτσινιτς και με σουτ νίκησε τον Κούρτσι.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κούρτσι, Γκάρικς (69' Χριστοδουλόπουλος), Άντονσον, Τσερούμπιν, Μορλέο, Πέρες, Ταϊντέρ, Κονέ (57' Νάλδο), Ντιαμάντι, Γκαμπιαντίνι, Τζιάρντίνο (74' Μοσκαρντέλι)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Μπαρτζάλι, Παντοΐν, Βιδάλ (88' Κουαλιαρέλα), Πίρλο, Πελούζο, Μαρκίζιο, Τζιοβίνκο (74' Πογκμπά), Βούτσινιτς (81' Μάτρι)

ΚΑΤΑΝΙΑ- ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 3-1
Γήπεδο: Άντζελο Μασιμίνο

Όνειρα Ευρώπης κάνει η Κατάνια που επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Ουντινέζε με 3-1.

Στο 3ο λεπτό ο Αντουχάρ είπε όχι σε κεφαλιά του Μουριέλ, ενώ στο 12' ο Μπρκιτς πρόλαβε τον Γκόμες. Στο 19' ο Αντουχάρ είπε όχι σε σουτ του Μέρκελ, ενώ στο 32' ο γκολκίπερ της Καράνια απέκρουσε σουτ του Φαραόνι.

Οι Σικελοί μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 46' ο Κάστρο συνδυάστηκε με το Γκόμες κι εκείνος πλάσαρε ιδανικά τον Μπρκιτς, γράφοντας το 1-0. Δύο λεπτά μετά ο Αντουχάρείπε όχι σε σουτ του Μπενατιά, αλλά στο 67' ο Γκόμες πέτυχε κι άλλο γκολ κι έγραψε το 2-0. Το 3-0 διαμόρφωσε ο Λόμτι στο 71', αλλά η Ουντινέζε μείωσε με το διαγώνιο σουτ του Μουριέλ στο 81'

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντουχάρ, Άλβαρες, Μπελούτσι, Λεγκροτάλιε, Μαρκέζε, Λόντι, Αλμιρόν (80' Μπιαγκιάντι), Ίζκο, Κάστρο (89' Κέκο), Μπαριέντος, Γκόμες (89' Ντουκαρά).

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μπρκιτς, Μπενατιά (87' Ζιελίνσκι), Άνχελα, Ντανίλο, Μπαντού, Μέρκελ (79' Ρανέγκιε), Φαραόνι (59' Κάμπος), Άλαν, Σίλβα, Περέιρα, Μουριέλ.

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα