Βλέπει πεντάδα ο Ατρόμητος

17:12 12/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ:21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ:
ΓΗΠΕΔΟ:ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ (ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ)

Ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη με 3-1 επί της Κέρκυρας για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Έτσι η ομάδα του Γιώργου Δώνη συνέχισε την πορεία της για την πεντάδα και την είσοδό της στα πλέι οφ. Ενώ στην αντίθετη πλευρά οι Φαίκες έδειξαν πως αν

συνεχίσουν έτσι δεν θα γλιτώσουν τον υποβιβασμό στην Football League.

Το ματς

Δυναμικό ξεκίνημα πραγματοποίησαν Ατρόμητος και Κέρκυρα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με την έναρξη της αναμέτρησης να έχουν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερναν να ασκήσουν πίεση στους αντιπάλους τους. Έτσι δεν άργησαν να κάνουν το 1-0 στο 18ο λεπτό με τον Μπρίτο, ο οποίος στο τετ α τετ με τον Γκαλίνοβιτς ευστόχησε και άνοιξε το σκορ. Στην συνέχεια η Κέρκυρα ανέβασε την απόδοσή της με στόχο να ισοφαρίσει. Κάτι που έκανε τελικά δέκα λεπτά αργότερα με τον Καλαντζή, ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Ο Ατρόμητος, όμως έδειξε να θέλει να μπει στα αποδυτήρια παίρνοντας ξανά το προβάδισμα και σε αυτό βοήθησε ο Φυτανίδης, που 37ο λεπτό σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους, πήρε την κεφαλιά από το κόρνερ που εκτέλεσε ο Πίτου Γκαρσία και έστειλε την ομάδα του προηγούμενη με 2-1 στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, ούτε φάσεις με την Κέρκυρα να έχει την μπάλα και τον Ατρόμητο να πιέζει ψηλά. Αυτό οι Φαίακες θέλησαν να το εκμεταλλευτούν για να «χτυπήσουν» στην αντεπίθεση, όμως δεν υπήρχε κάποιο αποτέλεσμα. Εκεί κάπου βρήκαν την ευκαιρία οι γηπεδούχοι και «κλείδωσαν» το ματς, όταν στο 74ο λεπτό έκαναν το 3-1 με πρωταγωνιστή τον Μπρίτο, ο οποίος δέχθηκε την σέντρα από τον Τάτο και με ψύχραιμη ενέργεια σκόραρε.

Έτσι ο Ατρόμητος έφυγε με μια σημαντική νίκη και συνέχισε την πορεία του για την πεντάδα.

Ατρόμητος (Γ. Δώνης): Ιτάνζ (41' Ράντμαν), Σκόνδρας, Τόμας, Φυτανίδης, Ζουέλα, Γιαννούλης, Σφακιανάκης, Πίτου (65' Επστάιν), Τάτος, Μπρίτο (81' Καραμάνος), Αναστασάκος.

Κέρκυρα (Χ. Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Βέντσελ, Βενέτης, Γραμμόζης, Καλαντζής, Μίχος, Αγρίτης (62' Τσίγκας), Ερίθε, Κοντοδήμος, Μπάρκογλου, Μάρτιν (80' Ιωάννου).

Keywords
Τυχαία Θέματα