Βόμβα Φάκου για την ΕΠΟ

10:38 17/10/2013 - Πηγή: AEK365

Στην σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης των στημένων αγώνων, ο πρώην ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Αντρέας Φάκος, υποστήριξε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα contra.gr, πως η ΕΠΟ εκτελεί τις εντολές των παραγόντων!
Σημειώνεται πως ο Αντρέας Φάκος δεν μπορεί να καταθέσει ως μάρτυρας μιας και ήταν αυτός που είχε ασκήσει τις διώξεις στις ομάδες και στα φυσικά πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση των στημένων αγώνων.
Ο πρώην ποδοσφαιρικός εισαγγελέας είπε

το εξής: "Εμείς δεν ήμασταν αρεστοί στην ΕΠΟ. Η ΕΠΟ εκτελεί εντολές άλλων. Εκτελεί τις εντολές των παραγόντων. Ένα 15μηνο μείναμε στην ΕΠΟ και φύγαμε. Εγώ άλλο που δεν ήθελα. Σε αυτό το 15μηνο θέλαμε να προσφέρουμε κάτι, αλλά μας αντικατέστησαν και μετά από εμάς δεν πήγε κανένας εισαγγελέας. Έβαλαν έναν φορολογικό δικαστή να ασκήσει εισαγγελική έρευνα".

Ο Αντρέας Φάκος κάλεσε το δικαστήριο να ζητήσει από την ΕΠΟ τις αποφάσεις των πειθαρχικών επιτροπών για τα ύποπτα παιχνίδια και τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Παράλληλα σημείωσε πως ο ίδιος έχει εκδώσει και κάποιες διατάξεις για πρόσωπα τα οποία διαπίστωσε ότι δεν εμπλέκονται αναφέροντας το παράδειγμα του Μάκη Ψωμιάδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα