Βορράς εναντίον Νότου

14:43 20/10/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A 8η αγωνιστική

Στις 7 αγωνιστικές της Serie A, Γιουβέντους και Νάπολι βαδίζουν χέρι-χέρι έχοντας από 19 βαθμούς και απόψε ήρθε η ώρα να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο ντέρμπι κορυφής.
Οι δυο ομάδες έχουν προηγούμενα από τον τελικό του ιταλικού Σούπερ Καπ στο Πεκίνο με την Νάπολι να διαμαρτύρεται για την διαιτησία και να ζητά εκδίκηση και την Γιουβέντους να θέλει να επιβεβαιώσει πως και φέτος είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του

πρωταθλήματος θέλοντας παράλληλα να διευρύνει και το αήττητο σερί της. Η συμμετοχή των Μπουφόν και Βούτσινιτς παραμένει αμφίβολη για την πρωταθλήτρια Ιταλίας ενώ για την Κυπελλούχο Νάπολι η συμμετοχή του Καβάνι θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.
Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται και στο "Ολίμπικο" της Ρώμης εκεί όπου η Λάτσιο θα υποδεχτεί την Μίλαν με τους μεν γηπεδούχους να θέλουν να ανέβουν και άλλο στην βαθμολογία τους δε φιλοξενούμενους να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα μετά την ήττα στο ντέρμπι του Μιλάνου κόντρα στην Ίντερ. Το έργο της Μίλαν μόνο εύκολο δεν θα είναι καθώς θα απουσιάσουν οι Αμπιάτι, Ρομπίνιο, Αμπροζίνι ενώ αντίθετα επανέρχεται ο Πάτο.
Την αγωνιστική τα ανάκαμψη θέλει να επιβεβαιώσει η Ίντερ υποδεχόμενη την Κατάνια ενώ χωρίς απώλειες θέλουν να φύγουν από τις έδρες των Κιέβο και Τζένοα η Φιορεντίνα και η Ρόμα αντίστοιχα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στην Serie A
Σάββατο 20/10
Γιουβέντους-Νάπολι (19:00)
Λάτσιο-Μίλαν (21:45)
Κυριακή 21/10
Κάλιαρι-Μπολόνια (13:30)
Αταλάντα-Σιένα (16:00)
Κιέβο-Φιορεντίνα
Ίντερ-Κατάνια
Παλέρμο-Τορίνο
Πάρμα-Σαμπντόρια
Ουντινέζε-Πεσκάρα
Τζένοα-Ρόμα (21:45)

Δείτε την βαθμολογία ΕΔΩ!

Keywords
Τυχαία Θέματα