Βουλευτής ΝΔ σε Λαφαζάνη: Σας γράφουμε στα τέτοια μας!

12:21 12/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ένας απίστευτος διάλογος κατεγράφη στα πρακτικά της Βουλής, με αφορμή το περιστατικό με τη Ζωή Κωνσταντοπουλου που φώναζε «βοήθεια» έξω από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.
Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μέσα στη Βουλή κατήγγειλε «τον προπηλακισμό και άγριο ξυλοδαρμό» της κ. Κωνσταντοπούλου και του κ. Κουρουμπλή

και απειλούσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποχωρήσει από την Ολομέλεια εάν δεν πήγαινε στη Βουλή για να δώσει εξηγήσεις ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.
Ωστόσο, ο βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ, Δημήτριος Τσουμάνης, είπε στον κύριο Λαφαζάνη ότι κατεγράφη το θέμα. «Το ακούσατε αλλά δεν κάνατε τίποτα» του είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης για να πάρει ως απάντηση, την ασυνήθιστη υπόδειξη ως μέρος καταγραφής των καταγγελιών του κ. Λαφαζάνη τα «τέτοια του»....
Ο απίστευτος διάλογος κατεγράφη στα πρακτικά:
-Παναγιώτης Λαφαζάνης:
Καταγγέλλουμε μέσω του Προεδρείου της Βουλής τον προπηλακισμό και άγριο ξυλοδαρμό που υφίστανται αυτή την ώρα από τα ΜΑΤ η συνάδελφός μας Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουρουμπλής -δεν βλέπει και τον δέρνουν τα ΜΑΤ που βλέπουν- ο Δημήτρης Στρατούλης και άλλοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ!
Επιτέλους, τι θα γίνει, κύριε Πρόεδρε; Υπάρχει σ' αυτή τη χώρα ακόμα δημοκρατία; Λειτουργεί η Βουλή; Οι Βουλευτές έχουν ιδιότητες; Έχουν δικαιώματα; Έχουν ρόλο; Ή μόνο τα ΜΑΤ σ' αυτή τη χώρα βασιλεύουν και κυριαρχούν;... Δεν μπορούμε να είμαστε σ' αυτή την Αίθουσα και συνάδελφοί μας να δέρνονται έξω.
-Μαυρουδής Βορίδης: Θα αποχωρήσετε;
-Παναγιώτης Λαφαζάνης: Αφήστε, κύριε Βορίδη. Εσείς έχετε μάθει να λειτουργείτε αλλιώς.
-Προεδρεύων (Γεώργιος Καλαντζής): Κύριε Λαφαζάνη, να απευθύνεστε στο Προεδρείο.
-Μαυρουδής Βορίδης: Βάλατε δυσπιστία και θα φύγετε;
-Παναγιώτης Λαφαζάνης: Σας καταγγέλλουμε το γεγονός.
-Δημήτριος Τσουμάνης: Το ακούσαμε.
-Όλγα-Νάντια Βαλαβάνη: Το ακούσατε και τι κάνετε;
-Παναγιώτης Λαφαζάνης: Το ακούσατε; Ναι και το γράφετε στα παλιά σας τα παπούτσια. Έτσι είναι.
-Δημήτριος Τσουμάνης: Το γράφουμε στα «τέτοια» μας.
-Παναγιώτης Λαφαζάνης: Είναι ντροπή!

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα