Βούρος: Ποτέ δεν μιλήσαμε για λεφτά

21:37 6/3/2012 - Πηγή: AEK365

Είναι δεδομένο πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ολοκληρωμένο πλάνο για μία ανταγωνιστική ΑΕΚ, που θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει άμεσα. Θεωρεί λοιπόν πως το μεγαλύτερο... όπλο της είναι η κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Για αυτό το θέμα έχει συζητήσει αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες με τον Γιάννη Βούρο, καθ' ύλην αρμόδιο για το συγκεκριμένο ζήτημα, προκειμένου να

μάθει όλες τις λεπτομέρειες που δεν γνώριζε. Ωστόσο, σε όλες τις επαφές του, ουδέποτε τέθηκε οικονομικό θέμα που έχει να κάνει με το «χτίσιμο» της νέας ομάδας και φυσικά για χρήματα που θα πρέπει να καταβάλουν οι μέτοχοι, που θέλει ο «Τίγρης» να βρίσκονται στο ίδιο τραπέζι. Το συγκεκριμένο, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο aek365, o επικεφαλής του «Θεμέλιο 21», Γιάννης Βούρος.

«Δεν αναφερθήκαμε ποτέ σε ποσά. Σε καμία από τις συζητήσεις μας, το τελευταίο διάστημα, δεν μπήκαμε σε οικονομικούς όρους που έχουν να κάνουν με την ομάδα. Ούτε είπαμε τι χρήματα απαιτούνται, ούτε πως θα καταβληθούν, ούτε πως θα γίνει ο καταμερισμός. Οι μόνος αναφορές που έγιναν γύρω από το οικονομικό, είχαν να κάνουν με το θέμα του γηπέδου και πόσο θα μπορούσε να κοστίσει συνολικά ένα τέτοιο έργο. Κάποιες εκτιμήσεις, αφού αυτό ήταν και ένα εκ των βασικότερων θεμάτων που συζητήσαμε, για τα χρήματα που απαιτούνται για κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από εκεί και πέρα, ήταν ξεκάθαρος ως προς τη συνάντηση και θέλει να καθίσει με όλους τους πρώην μετόχους στο ίδιο τραπέζι, λόγω του ότι αυτοί ήταν που χρηματοδοτούσαν την ομάδα τόσο χρόνια και είναι εύλογο να θέλει να μιλήσει μαζί τους».

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του aek365, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει μιλήσει και με κανέναν εκ των μετόχων για οικονομικά θέματα, κάτι που θα γίνει εφόσον καθίσουν όλοι στο ίδιο τραπέζι. Δεν θέλει δηλαδή να ανοίξει από τώρα τα χαρτιά του, ούτε στους μετόχους, εφόσον δεν οριστεί αυτή η τόσο κρίσιμη συνάντηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα