Βραβεύσεις στην Ορεστιάδα

12:43 24/6/2012 - Πηγή: AEK365

Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής έγιναν και οι παρακάτω απονομές:
Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Δήμαρχο Ορεστιάδας, Δημήτρη Μουζά για την προσφορά του στη διοργάνωση.

Επίσης, ο κ. Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου, μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και πρόεδρος της Επιτροπής ανάπτυξης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού

Δήμου Ορεστιάδας κ. Βασίλειο Δαλαμαγκίδη για την προσφορά του στη διοργάνωση.

Ο Β' Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, κ. Κωστής Ψαρουδάκης τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον Αθλητικό όμιλο Ορεστιάδας για την προσφορά του.

Ο Πρόεδρος Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης κ. Στράτος Μαρασλής απένειμε πλακέτα στην μπάντα του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας για την προσφορά του στη διοργάνωση.

Ο πρόεδρος του Αθλητικού ομίλου Ορεστιάδας κ. Βασίλης Γκιζάνης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στην αθλήτρια Ελένη Μεμετζή για την προσφορά της στο βόλεϊ, ενώ έχει και καταγωγή από την πόλη της Ορεστιάδας.

Η Γενική Γραμματέας του αθλητικού ομίλου Βύσσας κ. Αναστασία Χατζηαγγελίδου παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στην αθλήτρια Μαρία Καρδαμανίδου για την προσφορά της στο βόλεϊ, ενώ επίσης ξεκίνησε την καριέρα της από την πόλη του Έβρου.

Τέλος, ο έφορος ανάπτυξης του αθλητικού ομίλου Ορεστιάδας κ. Ιωάννης Καρράς βράβευσε την αθλήτρια Μαρία Χατζηνικολάου που επίσης κατάγεται από την Ορεστιάδα για την προσφορά της στο βόλεϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα