Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι

17:28 9/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου βράβευσε τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο του 2012. Η εκδήλωση έγινε στα Γιάννενα την Δευτέρα 8 Απριλίου.

Βραβεύθηκαν είκοσι τέσσερες (24) αθλητές και αθλήτριες που πέτυχαν 1-3 νίκη στα Πανελλήνια πρωταθλήματα καθώς και όσοι είχαν συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα, οι προπονητές τους καθώς και δέκα επτά (17) αθλητές και αθλήτριες

που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Επίσης έγιναν τέσσερες ειδικές βραβεύσεις, στον αθλητή της ΕΚΑ «Δωδώνη» Ιωαννίνων Δημήτρη Βλάχα για την Πανελλήνια επίδοσή του 48'' 80 στα 400μ κλειστού στίβου στην κατηγορία Παίδων καθώς και στους παλαιούς αθλητές, που διετέλεσαν μέλη της Εθνικής Ομάδας στίβου, Γιάννη Δούλη και Δημήτρη Γκοργκόλη και στον αείμνηστο Κώστα Τσιάντα για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στον κλασικό αθλητισμό της Ηπείρου.

Την εκδήλωση, που έγινε σε μια κατάμεστη αίθουσα, τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Ιωαννίνων, ο εκπρόσωπος της 8ης Μεραρχίας, οι εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. κ. Παντελής Κολόκας (κλασικού αθλητισμού) και Γιάννης Καραμπίνας (αθλητικών υποδομών και ομαδικών αθλημάτων), ο Αντιδήμαρχος Δήμου Σουλίου κ. Παναγιώτης Παππάς, πρόεδροι ενώσεων και σωματείων, αθλητές και πλήθος κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα