Βρέθηκε 34 χρόνια μετά την απαγωγή του!

23:36 14/11/2013 - Πηγή: AEK365

Μια απίστευτη ιστορία που θυμίζει ταινία ήρθε στο φως στην Αμερική πριν από λίγες μέρες όταν οι συνοριακές αρχές συνέλαβαν έναν 37χρονο Μεξικανό.

Όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για τον Ντέιβιντ Αμάγια Μπάρικ, οποίος ήταν Αμερικανός πολίτης. Ωστόσο, το 1979 ο Μεξικανός πατέρας του Μπάρικ τον είχε απαγάγει από το Σικάγο και από τότε ζούσαν στο Μεξικό. Μάλιστα, ο πατέρας του τού είχε πει πως η μητέρα του τους είχε εγκαταλείψει. Στη συνέχεια τον άφησε

στους παππούδες του να τον μεγαλώσουν και έφυγε.

Από την άλλη η μητέρα του τον έψαχνε απελπισμένη πάρα πολλά χρόνια, ωστόσο μετά από κάποιο σημείο είχε πιστέψει ότι το παιδί της είχε πεθάνει.

Όταν ο Μπάρικ συνελήφθη και απέδειξε πως είναι Αμερικανός πολίτης, οι δημόσιες υπηρεσίες επικοινώνησαν με την μητέρα του η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο γιός της βρέθηκε ζωντανός στο Μεξικό μετά από τόσα χρόνια.

Τώρα, ο Ντέιβιντ περιμένει σε μια εκκλησία να έρθει η μητέρα του από το Ουινσκόσιν, όπου μένει σήμερα, με όλα τα απαραίτητα έγγραφα πιστοποίησης της ταυτότητας του ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες μαζί της.

Keywords
Τυχαία Θέματα