Έμεινε κάτω απ'το νερό για 6 μέρες (VIDEO)

09:57 3/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αμερικανός Τζέρι Χαλ προσπαθεί συνεχώς να κατέχει το ρεκόρ της κατάδυσης μεγαλύτερης διάρκειας και τα έχει καταφέρει δύο φορές!

Την πρώτη φορά έχασε το ρεκόρ του από τον Άλεν Σέροντ που το 2011 είχε μείνει κάτω από το νερό για 120 ώρες, 14 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα. Έτσι, τώρα ο Χαλ έπρεπε να μείνει παραπάνω.

Πράγματι, τα κατάφερε το πρωί της Πέμπτης (τοπική ώρα), αλλά αποφάσισε να μείνει για ακόμα 25 ώρες κάτω από το νερό, απλώς γιατί μπορούσε και για να σιγουρευτεί ότι δύσκολα θα σπάσει κάποιος άλλος το ρεκόρ του.

Τελικά, αποφάσισε να βγει από το βυθό μετά από 145 ώρες,

31 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα δηλώνοντας ότι είναι μια χαρά εκτός του ότι κρυώνει και πεινάει!

Ο Χαλ, όλες αυτές τις μέρες έτρωγε και κοιμόταν κάτω από την επιφάνεια του νερού, ενώ μάλιστα διασκέδαζε κιόλας παρακολουθώντας τηλεόραση! Ο Χαλ φορούσε μάσκα σε όλο του το πρόσωπο τις ώρες που κοιμόταν, προκειμένου να αποκλειστεί η πιθανότητα ατυχήματος, ενώ εθελοντές βουτούσαν στη λίμνη για να του δώσουν το φαγητό του. Αυτό ήταν κομμένο σε μικρές μπουκιές και ο Χαλ έβγαζε για λίγο τον αναπνευστήρα και τις έβαζε στο στόμα του.

Πέρα από την υποβρύχια τηλεόραση, είχαν τοποθετηθεί ηχεία προκειμένου να ακούει μουσική, έπαιζε παρτίδες ντάμα με άλλους δύτες, ενώ υπήρχε ακόμη και στατικό ποδήλατο για να γυμνάζεται μέσα στο νερό! Το μόνο που μένει είναι να φανεί πού θα σταματήσει το ρολόι που καταγράφει την παραμονή του στη λίμνη για να αναγνωριστεί το νέο ρεκόρ.

Ο Χαλ είχε καταδυθεί στις 27 Ιουλίου, 19.10 (τοπική ώρα), ενώ αναδύθηκε στις 2 Αυγούστου, 13.41 (τοπική ώρα).

Keywords
Τυχαία Θέματα