«Βρίσκουμε τον εαυτό μας»

10:27 1/12/2012 - Πηγή: AEK365

Αισιόδοξος πως η Μίλαν θα συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, εμφανίστηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο Ιταλός τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του μετά τη νίκη 3-1 επί της Κατάνια και τόνισε πως οι «ροσονέρι» βρίσκονται σε φόρμα.

Αρχικά, ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Κατάνια. Μας πίεσαν αρκετά και προηγήθηκαν από ένα κόρνερ και σε εκείνο το διάστημα ήμασταν παθητικοί. Η Κατάνια έκανε πολλά καλά πράγματα στην αρχή του αγώνα, και εμείς αρχίσαμε να είμαστε καλοί μόνο όταν ζήτησα από τους παίκτες μου να τριπλάρουν και να δίνουν

μεγαλύτερη προσοχή στα σημεία που δεν παίζεται η μπάλα, τομέας που ο αντίπαλος είναι πολύ καλός. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο ειδικά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος ανεβήκαμε και ήμασταν σαφώς ανώτεροι. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη και μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα που δείχνουν ότι είμαστε σε φόρμα».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Ήθελα να παίξει ο Μοντολίβο μπροστά από τους στόπερ αλλά η κόκκινη κάρτα άλλαξε τα πάντα. Όπως και με τη Γιουβέντους ο Μπόατενγκ ήταν πολύ καλός με πολλή ένταση στο παιχνίδι του. Βρίσκει τον εαυτό του σε μια θέση κάπως διαφορετική από αυτή που έχει συνηθίσει. Ο Μπαριέντος θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στη φάση που του επέβαλε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, η οποία ήταν σωστή».

Keywords
Τυχαία Θέματα