Ξαδέρφη της Κανέλλη η σύζυγος του Μιχαλολιάκου

16:32 18/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η αποκάλυψη έγινε όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν θα συναναστρεφόταν ποτέ με την κ. Κανέλλη. Η κ. Ζαρούλια απάντησε ότι στο παρελθόν έκαναν αναγκαστικά παρέα καθώς είναι συγγενείς με τον δημοσιογράφο να μένει έκπληκτος!

«Με τη Λιάνα Κανέλλη κάναμε αναγκαστικά παρέα σε μικρότερες ηλικίες γιατί είναι μακρινή συγγενής μου. Είμαστε μακρινά ξαδέρφια. Όταν ήμασταν παιδιά παίζαμε στην άμμο στην παραλία στη Βουλιαγμένη

στην άμμο με την αδερφή της, τον πατέρα της και τη μητέρα. Προέρχεται από ένα μεγαλοαστικό περιβάλλον και όλα αυτά που λέει είναι παραμύθια. Μάλιστα παλιότερα την είχε συναντήσει ο πατέρας μου σε ένα μαγαζί και έκανε πως δεν τον γνώριζε», ανέφερε η κ. Ζαρούλια.

Αναφορικά με το περιστατικό της επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη, η κ. Ζαρούλια δικαιολόγησε την αντίδραση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής λέγοντας:

«Εγώ δεν είμαι από τις φεμινίστριες με τις τρίχες στα πόδια και τις μασχάλες. Δε λένε αυτές ότι θέλουν ισότητα; Τότε τι είναι αυτά που λένε ότι χτύπησε γυναίκα; Ο κ. Κασιδιάρης δέχθηκε επίθεση και κάθε άνθρωπος με αξιοπρέπεια θα αντιδρούσε έτσι, είτε ο άλλος είναι γυναίκα είτε όχι. Επιτέθηκε πρώτη η κ. Κανέλλη.

Και μην ξεχνάμε ότι έτσι όπως είναι και εύρωστη, αν πήγαινε κατά πάνω του θα τον έριχνε κάτω και θα γινόταν και ρεζίλι το παιδί».

Όπως μάλιστα τόνισε το χαστούκι στο μάγουλο της κ. Κανέλλη το έδωσε η Ελλάδα: «Έχουμε πάρει πολλά μηνύματα ότι το χαστούκι το έδωσε η Ελλάδα σε αυτή την κυρία γιατί ήταν πολύ θρασύς και δεν είναι η πρώτη φορά ούτε η τελευταία. Μας είπανε καλά της έκανε».

Σχετικά με το περίφημο «εγέρθητι» στους δημοσιογράφους, η κ. Ζαρούλια υποστήριξε ότι «ήταν μια παρότρυνση για να σηκωθεί η Ελλάδα στο ύψος της».

Η κ. Ζαρούλια παραδέχθηκε ότι από τότε που έγινε γνωστό ότι ανήκει στη Χρυσή Αυγή έχει χάσει φίλες της: «Ωστόσο, έχω κερδίσει περισσότερους», συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση για το πώς θα αντιδρούσε εάν η κόρη της έφερνε... αριστερό γαμπρό, η κ. Ζαρούλια γέλασε αμήχανα, ωστόσο δεν εμφανίστηκε κάθετη:

«Δεν ξέρω. Ρωτήστε την ίδια. Αν είναι αγωνιστής, να κάνουμε πέτρα την καρδιά μας να το αποδεχτούμε», ανέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα