Ξανά δοκιμή με Μητρόπουλο - Πετρόπουλο

14:08 3/1/2013 - Πηγή: AEK365

Μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκαθαρίσει αν η ΑΕΚ θα πάρει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα σήμερα (θα γίνει γνωστό σε λιγη ώρα), ωστόσο ο Έβαλντ Λίνεν συνεχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει Αστέρα Τρίπολης με τους Πετρόπουλο και Μητρόπουλο στο αρχικό σχήμα. Και στην προπόνηση της Πέμπτης ο Λίνεν δοκίμασε ενδεκάδα με τους δύο νέους παίκτες της ΑΕΚ με την ομάδα των βασικών. Ο Μητρόπουλος δοκιμάστηκε ως αμυντικό χαφ

δίπλα στον Κορδέρο (σε 4-2-3-1 σε συνθήκες άμυνας και μοναδικός "κόφτης" σε συνθήκες επίθεσης) και ο Πετρόπουλος στην κορυφή της επίθεσης. Από εκεί και πέρα στα σημαντικά η χρησιμοποίηση του Παπαδημητρίου ως αριστερός μπακ, αλλά και του Γροντή ως αριστερό εξτρέμ. Θέσεις που δεν είναι οι φυσικές για τους δύο παίκτες της ΑΕΚ.
Στις υπόλοιπες θέσεις η δοκιμή δεν έκρυβε εκπλήξεις: Στο τέρμα ο Κωνσταντόπουλος, στόπερ Γιάγκο - Κουτρουμπής, δεξί μπακ ο Αρκούδας (ο Βαλεντίνος Βλάχος είναι τιμωρημένος), δεξί εξτρέμ ο Φούντας και σε ελεύθερο ρόλο ο Γκερέιρο.

Επίσης, στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής προχώρησε σε αλλαγές. Έβγαλε με τους βασικούς τους Κορδέρο και Γκερέιρο, περνώντας στη συγκεκριμένη ομάδα τους Ρίκκα και Φέτση.


Ο Κατίδης δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος, ωστόσο αναμένεται να είναι στην αποστολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα