Ξανά για Καμπάιγ η Άρσεναλ

21:47 4/12/2013 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ ασχολήθηκε πολύ «ζεστά» με την περίπτωση του 27χρονου άσου το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να καταφέρει τελικά να τον κάνει κάτοικο της αγγλικής πρωτεύουσας.
Ο... πόθος των «κανονιέρηδων» για τον Καμπάιγ πάντως δεν έχει περάσει και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Chronicle Live» συνεχίζουν να παρακολουθούν την περίπτωσή του.
Μάλιστα, άνθρωπος της ομάδας βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο «St James' Park» για να παρακολουθήσει τον Γάλλο χαφ

στο νικηφόρο 2-1 επί της Γουέστ Μπρομ, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι η Άρσεναλ αναμένεται να «επιστρέψει» τον ερχόμενο Ιανουάριο για να κάνει δικό της τον παίκτη.
Ο Καμπάιγ από την πλευρά του φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει ότι θα ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν στις «καρακάξες» και θα εξετάσει το μέλλον του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί σε περίπτωση που η Άρσεναλ χτυπήσει εκ νέου την πόρτα της Νιούκαστλ τον Γενάρη, καταθέτοντας ένα άκρως δελεαστικό ποσό ...
Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Καμπάιγ με τη Νιούκαστλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016, κάτι που σημαίνει πως οι «κανονιέρηδες» ή όποιος άλλος σύλλογος ενδιαφερθεί να τον κάνει δικό του, θα πρέπει να βάλει... βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα