Ξέχασαν να σκοράρουν στο Περιστέρι

17:11 15/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΗΜ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

Σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες είχαν ανά διαστήματα τις ευκαιρίες για να σκοράρουν, Ατρόμητος και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Από ένα ημίχρονο για την κάθε ομάδα με τους Περιστεριώτες

να χάνουν αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στην επίθεση αφού αναζητείται κλασικός επιθετικός με τον Γιαννιώτα να παίρνει προσωρινά τον συγκεκριμένο ρόλο. Ο Ρικάρντο Φατί αποβλήθηκε στο 78' με δεύτερη κίτρινη κάρτα, λανθασμένα από τον Κουκουλάκη σύμφωνα με το ριπλέι.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο Άρης ήταν εκείνος που πήρε τα ηνία του ματς στα πρώτα λεπτά έχοντας πολύ σημαντικές ευκαιρίες. Ο Γιαννιώτας αγωνίστηκε αναγκαστικά στην κορυφή της επίθεσης, μια θέση όχι και πολύ γνώριμη για τον ίδιο αλλά τα κατάφερε αρκετά καλά. Η ομάδα του Γιάννη Μιχαλήτσου είχε μεγάλη ευκαιρία στο 15' με τον Μίτσελ ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον Ιτάνζ αλλά τερματοφύλακας του Ατρομήτου έκανε εξαιρετική επέμβαση.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να ισορροπήσει την κατάσταση αλλά ο Άρης συνέχιζε να πιέζει ψηλά και να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Τα υπόλοιπα λεπτά μέχρι το 40ο ανήκουν στους Θεσσαλονικείς αφού εκείνοι είχαν την κατοχή της μπάλας και τις πρωτοβουλίες.

Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Ατρόμητος είχε την πολύ μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει πρώτος. Ο Τάτος έκανε πάρα πολύ καλό σουτ αλλά ο Βελλίδης πραγματοποίησε εκπληκτική επέμβαση και έδιωξε σε κόρνερ.

Στην επανάληψη οι ρόλοι ήταν οι ίδιοι με τον Άρη να καθοδηγεί το ματς. Μετά από μία ώρα παιχνιδιού ο Ατρόμητος καταφέρνει να ανατρέψει τα δεδομένα και παίρνει τα ηνία του ματς. Στο 61' ο Μήτρογλου έκανε πολύ ωραίο γύρισμα στον Τάτο ο οποίος κάνει πολύ άσχημο πλασέ το οποίο δεν ανησύχησε καθόλου τον Βελλίδη.

Η επόμενη μεγάλη φάση ανήκει και πάλι στους Περιστεριώτες. Στο 75' ο Γιαννούλης κάνει όμορφη σέντρα από τα αριστερά, ο Λαζαρίδης φαίνεται να ελέγχει την φάση αλλά δεν υπολογίζει σωστά και δεν πιάνει σωστά την κεφαλιά για να διώξει. Η μπάλα φτάνει στον Μήτρογλου ο οποίος ωστόσο έδειξε αιφνιδιασμένος με αποτέλεσμα το κοντρόλ του να είναι ουσιαστικά πάσα στον Βελλίδη.

Ο Φατί δέχτηκε δώδεκα λεπτά πριν την λήξη την δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του για το υπόλοιπο με δέκα παίκτες. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα αφού δεν κατάφερε να κάνει κάποια φάση μετά την αποβολή του αμυντικού μέσου του Άρη.

Το ματς έληξε 0-0 ενώ κάλλιστα θα μπορούσε μία από τις δύο ομάδες να σκοράρει κάποιο τέρμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ(Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Σφακιανάκης, Γιαννούλης (80' Αναστασάκος), Νάστος, Τάτος, Φυτανίδης, Επστάιν, Μπρίτο (46' Δημούτσος), Μήτρογλου, Μπάλλας (64' Πίτου)

ΑΡΗΣ( Γιάννης Μιχαλήτσος): Βελλίδης, Νέτο, Παπαστεριανός (32' Πρίττας), Μίτσελ, Κατίδης (77' Καπετάνος), Φατί, Κα

Keywords
Τυχαία Θέματα