Στο μηδέν Κέρκυρα και Αστέρας

17:06 15/1/2012 - Πηγή: AEK365

17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΓΙΑΧΟΣ (ΧΙΟΥ)

Στο μηδέν έμειναν Κέρκυρα και Αστέρας Τρίπολης στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, σε ένα

ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και που θύμιζε πολύ τον αγώνα του πρώτου γύρου. Το αποτέλεσμα (0-0) πρέπει να ικανοποιεί και τις δύο ομάδες καθώς δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερο ώστε μια ομάδα να αξίζει τους τρείς βαθμούς, μια και τα λάθη ήταν πάρα πολλά. Από μία μεγάλη ευκαιρία είχαν οι Κερκυραίοι και Αρκάδες με τον Αγρίτη και τον Σολάκη να μην καταφέρνουν να ανοίξουν το σκορ.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Καλύτερα μπήκε στο ματς ο Αστέρας Τρίπολης, η πρώτη φάση όμως ανήκε στην Κέρκυρα με το σουτ του Μαϊστόροβιτς στο 7' έξω από την περιοχή να περάνει ελάχιστα άουτ. Ο Αστέρας απάντησε στο επόμενο λεπτό με τον Τσαμπούρη να πιάνει ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ο Γκαλίνοβιτς έδιωξε δύσκολα.

Το ματς συνέχισε να έχει μέτριο ρυθμό, ωστόσο οι φάσεις δεν έλειπαν. Ο Τσαμπούρης ξανά για τον Αστέρα έκανε το σουτ από την δεξιά γωνία της περιοχής , ωστόσο ο Γκαλίνοβιτς ήταν και πάλι εκεί και απέκρουσε σε κόρνερ. Από εκείνο το σημείο και μετά η Κέρκυρα άρχιζε να ανεβάζει την απόδοσή της και να απειλεί και εκείνη. Η αρχή έγινε με το απ' ευθείας κόρνερ του Γραμμόζη, που απέκρουσε ο Χακόμπο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή στο 16', ενώ η καλύτερη φάση του ημιχρόνου για τους γηπεδούχους ήταν η κεφαλιά του Ιωάννου στο 26ο λεπτό μετά από κόρνερ του Γραμμόζη, ωστόσο η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Ισπανού γκολκίπερ.

Ο Αστέρας όμως πάλι είχε απάντηση στην ευκαιρία των νησιωτών, με τον Ράγιο να πλασάρει από κοντά και πλαγια τον Γακλίνοβιτς, ο οποίος δεν μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα και κατέληξε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο αργό σε σχέση με το πρώτο, και οι φάσεις λιγότερες. Το ματς ήταν μοιρασμένο ανάμεσα στις δύο ομάδες, με το παιχνίδι να γίνεται στο χώρο του κέντρου. Μοναδικέ αξιόλογες φάσεις της επανάληψης ήταν τα δύο σουτ του Αγρίτη στο 69' το οποίο κατέληξε άουτ και στο 82' όταν δεν μπόρεσε να πιάσει καλά το σουτ έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Μαϊστοροβιτς.

Ο Αστέρας έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει το «τρίποντο» με τον Σολάκη να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Γκαλίνοβιτς, ωστόσο ο Κροάτης γκολκίπερ έδειξε την κλάση του και απέκρουσε σε κόρνερ κρατώντας τον βαθμό για την ομάδα του.

Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Σακελαρίου, Βέντσελ, Γραμμόζης, Αγρίτης, Γιάντσης (60' Καλαντζής), Μαϊστόροβιτς, Όσμαν, Γκουστάβο, Μάρτιν, Ιωάννου (74' Τσίγκας).

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Πουλίδο, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Χουανίτο, Ράγιος, Φορμίκα (82' Χούλι), Μπρέσκα (59' Σολάκης), Τσαμπούρης, Περόνε (68' Άλβαρες)

Keywords
Τυχαία Θέματα