Ξέφυγε ο Αλαφούζος

12:10 18/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή της Θύρας 13 όπου... ανακρίθηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού αλλά όταν το θέμα πήγε στο Νίκο Νταμπίζα οι τόνοι ανέβηκαν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να ξεφεύγει και να βρίζει τα Θεία.
Αρχικά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είπαν στον Αλαφούζο: "Πιστεύουμε ότι η επιλογή Νταμπίζα είναι λάθος από την αρχή ως το τέλος. Σου είχαμε

πει ότι δεν δεχόμαστε να πατήσει το πόδι του στη Λεωφόρο. Τα στενά είναι πολλά γύρω από την Λεωφόρο. Και δεν εγγυόμαστε για τίποτα. Καλό είναι να μην εμφανιστεί ποτέ. Το λάθος δεν διορθώνεται με λάθη. Με αυτόν έχει ο κόσμος μεγαλύτερο πρόβλημα. Σου έχουν πει και οι φίλοι σου μην το κάνεις. Πρέπει να είναι πολύ μάγκας για να πατήσει στη Λεωφόρο. Μην μας πουλάει πνεύμα ο Νταμπίζας ότι θα ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό. Για τα χρήματα και την υστεροφημία του το κάνει. Τον βάζει σε αντιπαράθεση τον Αλαφούζο με τον κόσμο ένα άτομο. Ούτε τον Αλαφούζο υπολογίζει. Μακάρι να έχουμε εμείς άδικο. Είναι μεγάλο θέμα. Το ξέρεις ότι είναι κουμπάρος με τον Τζόρτζεβιτς; Να μας φέρνει παίκτες, να παίρνει μίζες ο Τζόρτζεβιτς; Θυμάσαι τι είχε γίνει με τον Βύντρα στο γήπεδο; Θέλεις να γίνεται το ίδιο στη Λεωφόρο με εμφύλιο; Έχεις το δικαίωμα να κάνεις επιλογές, αλλά και εμείς να κάνουμε κριτική. Δεν τον ξέρουμε τον άνθρωπο. Μπορεί να έχουμε γεγονότα Λίτεξ Λόβετς κάποια στιγμή! Συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Προτείνουμε να του φτιάξεις ένα αλεξίσφαιρο μπουθ. Μπορείς να τον διώξεις; Μπορεί να μην εμφανίζεται σε κοινή θέα για να προκαλεί;".
Εκείνη την στιγμή, ο Γιάννης Αλαφούζος έγινε πυρ και μανία απαντώντας ως εξής: "Μην λέτε μαλακ... γαμ... την Παναγ... μου. Αν δεν θέλετε φεύγω και εγώ. Λέτε για Ολυμπιακό και μαλακ... Ήταν τρία χρόνια στον Ολυμπιακό και τα δύο τα πήρε ο Παναθηναϊκός. Αν θέλετε να παραμυθιάζεστε μόνοι σας, κάντε το".

Keywords
Τυχαία Θέματα