Επιβλέπει τα πάντα ο «Τίγρης»

10:13 18/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ρεπορτάζ για τις κινήσεις του Μελισσανίδη στο γήπεδου Ελληνικού φιλοξενεί η ΩΡΑ των Σπορ. Διαβάστε το αναλυτικά:

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, χρόνια τώρα, έλεγε σε κάθε ευκαιρία ότι ο σοβαρότερος λόγος για τον οποίο η ΑΕΚ είχε πάρει την κατιούσα ήταν η έλλειψη μιας «καυτής» έδρας. Γι' αυτό και δεν παρέκκλινε ποτέ της ξεκάθαρης θέσης του, σύμφωνα με την οποία το «Α» και το «Ω» για την αναγέννηση της «Ένωσης» ήταν η δημιουργία του δικού της γηπέδου, στη Νέα

Φιλαδέλφεια.

Αυτό άλλωστε είναι στο επίκεντρο και σήμερα, στη μεγάλη επιστροφή του «Τίγρη» στην ΑΕΚ. Επειδή όμως απαιτείται ένα εύλογο χρονικό διάστημα, περίπου 1,5 έτους για την κατασκευή του «Ναού» όλων των «Ενωσιτών», η ΑΕΚ ήταν υποχρεωμένη να βρει ένα γήπεδο το οποίο και θα αποτελέσει την προσωρινή της έδρα. Για ΟΑΚΑ δεν θέλει ούτε να ακούει ο Δημήτρης Μελισσανίδης καθώς ανέκαθεν το θεωρούσε «νεκροταφείο» για την ΑΕΚ, κι όπως αποδείχτηκε πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, είχε απόλυτο δίκιο.

Εδώ και μέρες, έχουμε επισημάνει στην «ΩΡΑ» ότι το «Παλατάκι» του Ελληνικού, έχει... κλειδώσει ως η προσεχής έδρα της ΑΕΚ, συγκεκριμένα για τις δύο αγωνιστικές σεζόν που θα χρειαστούν έως ότου επιστρέψει η ομάδα στην κορυφαία κατηγορία και στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο «Τίγρης» έχει πάει στο γήπεδο του Ελληνικού, όχι μια αλλά αρκετές φορές προκειμένου να το ελέγξει ενδελεχώς αλλά και για να δώσει εντολές για τα έργα που θα το μετατρέψουν σε χρόνο-ρεκόρ από «Παλατάκι» σε κανονικό Παλατάκι για την ΑΕΚ.

Η γραφειοκρατική διαδικασία που απαιτείται έχει ήδη ξεκινήσει ενώ μέσα σε ένα μήνα αναμένεται το γήπεδο να έχει ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, έχοντας (εντός κι εκτός γηπέδου) παραπομπές στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όπως γράψαμε και στο φύλλο της περασμένης Πέμπτης, θα υπάρξει ένα επικοινωνιακό «τσουνάμι» ώστε να μην ξεχνάει κανένας «Ενωσίτης» ότι παράλληλα θα μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την επιστροφή της ομάδας στα Ιερά Χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η νέα έδρα της ΑΕΚ θα έχει χωρητικότητα 22.000 θέσεων. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τους άμεσους συνεργάτες του, έχει ξεκαθαρίσει πως ακριβώς θέλει να γίνει το «Παλατάκι», ζητώντας όπως χαρακτηριστικά λέει: «Να... φτιάχνει όλους τους ΑΕΚτζήδες που θα έρχονται εδώ μέχρι να πάμε σπίτι μας».

Ο «Τίγρης» έχει ζητήσει να γίνουν όλες οι απαραίτητες βελτιώσεις προκειμένου να καλύπτονται οι απαιτήσεις των «Ενωσιτών». Παράλληλα είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που έχει πληροφορηθεί πως μέσα στον Ιούλιο θα τεθεί σε λειτουργία και ο σταθμός του Μετρό στην περιοχή ώστε να διευκολυνθεί και ο κόσμος που δεν έχει δικό του μεταφορικό μέσο.

Αυτό που ο ίδιος επιθυμεί είναι ο φίλαθλος κόσμος της ΑΕΚ να στηρίξει μαζικά την προσπάθεια αναγέννησης που έχει ξεκινήσει με μπροστάρη τον ίδιο. «Ο κόσμος μας μπορεί και θα γράψει ιστορία. Μαζί θα ανεβάσουμε την ομάδα μας εκεί που αξίζει και που ανήκει. Θα κάνω τα πάντα για να γίνει αυτό γρήγορα αλλά τον θέλω πάντα δίπλα στην ομάδα μας», τονίζει στους συνεργάτες του, ενώ είναι σίγουρο ότι αυτό το κάλεσμα προς τον κόσμο θα το κάνει και στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του, η οποία αναμένεται να γίνει σύντομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα