«Ξεκαθάρισμα» μέσω συζητήσεων

18:55 25/10/2011 - Πηγή: AEK365

Η υπόθεση με το «καθάρισμα των παπουτσιών» που επέβαλλε χθες ο Νίκος Κωστένογλου, «σήκωσε» μεγάλη κουβέντα στην ΑΕΚ. Οι απόψεις ποικίλουν για την κίνηση του Ελληνα τεχνικού που προσπαθεί μέσω αυτή της… οδού να «βάλει» πειθαρχία, ιεραρχία και σοβαρότητα στα αποδυτήρια, χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα έχει (ευτυχές) αποτέλεσμα. Ο προπονητής της Ενωσης από αύριο θα ξεκινήσει και το πρόγραμμα με την ατομική βελτίωση των παικτών, με έξτρα προπόνηση πριν το κανονικό πρόγραμμα.

Πριν ξεκινήσει το συγκεκριμένο

πρόγραμμα, ο Κωστένογλου θα μιλήσει με τους παίκτες που χρειάζονται έξτρα δουλειά. Δηλαδή, τον Μανωλά, τον Γκέντσογλου, τον Λαγό, τον Καράμπελα και τους πιτσιρικάδες της ΑΕΚ που προπονούνται με την πρώτη ομάδα στα Σπάτα (Κλωναρίδη, Τσουκαλά, Τσίτα, Εγγλέζου, Φούντα, Βλάχο, Χέλγκασον, Μπουγαΐδη, Μοσχονά, Δωριάδη, Κατσέτη). Ωστόσο, οι συζητήσεις του «Κωστέ» με τους δύο πρώτους έχουν μεγαλύτερη «βαρύτητα» πια.

Ο πρώτος δείχνει στα τρία ματς του Κωστένογλου (και σε αρκετά άλλα φέτος) τακτικά απείθαρχος με αποτέλεσμα να κάνει άθελα του κακό στην ομάδα, ενώ ο δεύτερος δεν έχει δείξει ακόμα το τι μπορεί να κάνει πετώντας στα… σκουπίδια το μεγάλο ταλέντο που έχει. Πάντως, στην υπόθεση με το «καθάρισμα των παπουτσιών» οι δύο νεαροί είχαν διαφορετική αντιμετώπιση.

Ο Μανωλάς κανονικά χθες μετά την προπόνηση καθάρισε τα παπούτσια του Δέλλα, ενώ αντιθέτως ο Γκέντσογλου αρνήθηκε να το κάνει (για αυτά του Καφέ) τονίζοντας ότι δεν αισθανόταν πολύ καλά. Ωστόσο, το θέμα δεν είναι εκεί… Σκοπός είναι η ΑΕΚ να μην «χάσει» τους δύο νεαρούς παίκτες, αλλά να τους «κερδίσει» βελτιώνοντας τους και να μην τους βλέπει «στάσιμους», όπως δείχνουν (δυστυχώς) τελευταία.

Και ο Κωστένογλου θα προσπαθήσει μέσω της συζήτησης μαζί τους, να τους καταλάβει, να τον καταλάβουν και να μπορέσει η ΑΕΚ να βγει «κερδισμένη» από δύο σημαντικές «επενδύσεις» της. Δύο «επενδύσεις» της όμως που ίσως τον Ιανουάριο να… χάσει. Τον Γκέντσογλου αν κάνει πράξη την προσφυγή που βγήκε προς τα έξω σήμερα και τον Μανωλά που ακόμα περιμένει τα 150.000 ευρώ ως προκαταβολή της συμφωνίας του για ανανέωση με τον Σταύρο Αδαμίδη στις αρχές του καλοκαιριού μια και μετά από δύο μήνες θα μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα