Ξεκαθαρίζει για Ξενιάδη

21:17 1/1/2012 - Πηγή: AEK365

Την Παρασκευή έγινε το πρώτο βήμα. Η συνάντηση ανάμεσα στον Σταύρο Αδαμίδη και τον Βασίλη Ξενιάδη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθάρισε στον 46χρονο επιχειρηματία ότι για να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών πρέπει αρχικά να δώσει τα 2,5 εκατ.ευρώ της αύξησης Μ.Κ. που «τρέχει» (παίρνει περίπου 20%) και εν συνεχεία να καταθέσει ακόμη 7,5 εκατ.ευρώ για να πάρει το 51% και να γίνει «αφεντικό»

στην Ενωση.

Ο υποψήφιος επενδυτής και οι συνεργάτες του (Νίκος Στράτος – Γιώργος Κασσαβέτης) υποστηρίζουν ότι εντός των επόμενων ημερών θα κάνει πράξη την δέσμευση του και θα καταθέσει τα 2,5 εκατ.ευρώ, καθώς γνωρίζουν ότι είναι οικονομικά φερέγγυος. Αλλωστε μόνο έτσι μπορεί να μπει στην ΑΕΚ και δεν υπάρχει άλλος τρόπος…

Από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ τηρούν στάση αναμονής στο θέμα Ξενιάδη, ενώ διαρρέουν ότι συνεχίζουν τις επαφές με τα επιχειρηματικά funds από το Ντουμπάι. Παρά τα όσα ακούγονται για τον Ξενιάδη συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι «ο κ.Ξενιάδης γνωρίζει τις προϋποθέσεις. Αν καταθέσει τα χρήματα τότε θα πάρει ποσοστό μετοχών της ΑΕΚ. Αν όχι τελειώνει η κουβέντα εδώ». Και σε μια τέτοια περίπτωση στην ΑΕΚ θα τρέχουν πάλι για να βρουν λύση...

Την ίδια ώρα το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι σε… αναμμένα κάρβουνα. Οι ποδοσφαιριστές κάνουν υπομονή, βάζουν την ΑΕΚ πάνω από όλα και το έχουν αποδείξει. Αλλά ως πότε; Ηδη ο Γενάρης μπήκε και αρκετοί σκέφτονται «αντιδράσεις». Ειτε για να βρουν ομάδα, είτε για να μην υπογράψουν την αδειοδότηση αν δεν αλλάξει η κατάσταση στην ΠΑΕ. Στην ίδια μοίρα και οι υπάλληλοι που συνεχίζουν να ανέχονται την δύσκολη κατάσταση που τους έχει φέρει σε εξαιρετικά οριακό σημείο επιβίωσης.

Τουλάχιστον οι παίκτες και γενικώς οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιμένουν την Τρίτη την στήριξη του κόσμο της ομάδας στο ματς με την Δόξα Δράμας. Η έμπρακτη στήριξη του κόσμου με μαζική παρουσία δυναμώνει την ομάδα αγωνιστική και δίνει και μια… ανάσα στην ΠΑΕ για να πληρώσει κάποιες από τις (πολλές) υποχρεώσεις της.

Keywords
Τυχαία Θέματα