Ξεκίνημα με διπλό για Πανηλειακό

20:44 27/9/2013 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα του Πύργου ήταν εκείνη που μπήκε καλύτερα στο ματς και μόλις στο 5΄ ήταν αυτή που προηγήθηκε όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νάστου ο Κωνσταντινίδης με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-1.

Οι παίκτες μετά από το τέρμα αυτό και έχοντας υπέρ τους την ψυχολογία έφτασαν κοντά στο να διπλασιάσουν τα τερματά τους στο 18΄, όταν έπειτα από γέμισμα μέσα στην περιοχή των «κιτρινόμαυρων » από τα αριστερά ο Πίγκλα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Λούκιτς.

Δύο λεπτά αργοτερα οι «ερυθρόλευκοι» άγγιξαν εκ νέου το δεύτερο γκολ

όταν φάουλ του Νάστου, έδιωξε ο Λούκιτς με τη φάση να μην συνεχίζεται λόγω οφσάιντ.

Η πρώτη φορά που οι Μεγαρείς πάτησαν περιοχή ήταν στο 28΄ με τον Μπελέρη να γεμίζει και τον Πίτκα να μπλοκάρει την μπάλα, μιας και ο Νικολέτος δεν κατάφερε να κάνει την κεφαλιά.

Στο 30΄ το συγκρότημα της Πελοποννήσου διπλασιάσε τα τερματά του. Μπαλιά του Κωνσταντινίδη ο Καλαϊτζίδης φεύγει από κανονική θέση και με σουτ κάνει το 0-2.

Το συγκρότημα του Αντώνη Αυλωνίτη συνέχισε την προσπάθειά του προκειμένου να μειώσει το σκορ.

Στο 38΄ με το σουτ του Μπελέρη αρκετά έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνά λίγο έξω από τα δοκάρια της ομάδας της Πελοποννήσου και εν συνεχεία στο 41΄ όπου και ο σύλλογος της Δυτικής Αττικής έχασε τη μεγαλύτερη του ευκαιρία στο παιχνίδι.

Ο Γκαϊδατζής εκμεταλλεύτηκε την ασυνενοησία του Πίτκα με τον Θωμόπουλο να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον τελευταίο να απομακρύνει σε κόρνερ πάνω στη γραμμή.

Αυτό το οποίο δεν μπόρεσαν να πετύχουν στο σημείο εκείνο οι Μεγαρείς το πέτυχαν στο 44΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αρναρέλη να καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας με αυτό τον τρόπο το 1-2.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατι που όπως ήταν φυσιολογικό ευνοούσε τους Ηλείους που βρίσκονταν μπροστά στο σκορ. Η πρώτη καλή φάση του δευτέρου μέρους έγινε στο 64΄ με τον Μαζιώτη έξω από την περιοχή να σουτάρει και τον Πίτκα να αποκρούει.

Η πιο σημαντική ευκαιρία του δευτέρου μέρους έγινε δύο λεπτά μετά και ανήκε στους «ερυθρόλευκους». Ο Νάστος εκτέλεσε φάουλ η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων με τους αμυντικούς να απομακρύνουν με το υπάρχον αποτέλεσμα να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Φώτη από τον σύνδεσμό Εύβοιας.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Αντώνης Αυλωνίτης): Λούκιτς, Ταμπάκης, Μανδύλης, Παπαευθυμίου, Γιάντριτς, Μπελέρης (46' Δημόπουλος), Ιερ. Μαζιώτης, Αρναρέλης, Γκαϊδατζής, Νικολέτος (75' Αλεξ. Μαζιώτης), Λέκκας (49' Σπανός).

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Πίτκας, Θωμόπουλος, Λίτσος, Κοτσώνης,, Σαραμαντάς, Νάστος, Λιόσης, Καλαϊτζίδης (73' Μαρτίνος), Κωνσταντινίδης (86' Σταματής), Μπιτάνγκ, Πίγκλα (81' Χαλούλος)

Keywords
Τυχαία Θέματα