Ξενιάδης: Πάντα υπάρχουν επιφυλάξεις

17:31 2/1/2012 - Πηγή: AEK365

Την σιγουριά του, για ακόμα μία φορά, πως το θέμα της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ (μέσω ΑΜΚ), θα είναι μία τυπική υπόθεση, εξέφρασε με δηλώσεις του στον «Sentra 103,3», ο Βασίλης Ξενιάδης. Ο 46χρονος επιχειρηματίας, αναφέρθηκε στα βήματα που απομένουν, προκειμένου να βάλει τα χρήματα και να γίνει το νέο «αφεντικό» της ΠΑΕ, ενώ τόνισε πως μέχρι να ολοκληρωθεί

το deal είναι το ίδιο επιφυλακτικός, όσο και οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για την καταρχήν συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΕΚ: Όπως έχουμε δηλώσει μαζί με την ΠΑΕ ΑΕΚ έχουμε μια καταρχήν συμφωνία. Εφόσον ακολουθηθούν οι νομικές διαδικασίες που έχει κηρύξει η γενική συνέλευση, θα τελειώσει το deal. Θα γίνει μια συνάντηση των δικηγόρων μας με αυτούς της Ένωσης για το τυπικό σκέλος του θέματος.

Για το αν υπάρχουν επιφυλάξεις σχετικά με την συμφωνία των δύο πλευρών: Σε μια συμφωνία πάντα υπάρχουν επιφυλάξεις και από τις δυο πλευρές. Και εγώ είμαι επιφυλακτικός. Σε όλες τις συμφωνίες υπάρχουν πάντα δυο αντίπαλα στρατόπεδα μέχρι να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις. Εδώ δεν υπάρχει αυτό γιατί δεν υπάρχει κάτι να αγοράσεις. Υπάρχει μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, θα μπουν τα χρήματα, θα γίνουν τα πάντα έννομα και θα τελειώσει το θέμα. Αν δεν βάλω τα χρήματα δεν θα ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Για τον λόγο που βγήκε στο ραδιόφωνο: Θέλαμε να ήμασταν αόρατοι και αφανείς μέχρι να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις. Δεν βγήκα στο ραδιόφωνο για να κάνω διαφήμιση. Ο λόγος που επέλεξα να μιλήσω τώρα είναι για να μάθει ο κόσμος της ΑΕΚ πως μιλάμε για συγκεκριμένη συμφωνία.

Κάποια στιγμή πρέπει ο κόσμος να διαβάζει τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων, για να καταλάβουμε πως δεν μπορούμε να βάλουμε 10 εκατομμύρια. ευρώ γιατί αυτό δεν θα ήταν έννομο. Θα πρέπει να βρουν οι νομικοί σύμβουλοι το τυπικό σκέλος και να προχωρήσουμε όπως πρέπει.

Για τον οικονομικό έλεγχο: Δεν με ρώτησε κανείς για τον οικονομικό έλεγχο που έχουμε τελειώσει εδώ και ένα μήνα. Εμείς ασχολούμαστε εδώ και τρεις μήνες με το θέμα ΑΕΚ. Εγώ είμαι ΑΕΚ και γνωρίζω πράγματα, αφού ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο.

Για τα σχέδια σχετικά με το μέλλον της Ένωσης: Θέλω πρώτα να τελειώσει η συμφωνία μέσα στην εβδομάδα, πρώτα ο Θεός, και μετά θα αναλύσουμε το πλάνο μας για την ΑΕΚ και το γήπεδο και για όλα. Δεν ο απλός φίλαθλος να πει πως βγαίνω να κάνω διαφήμιση. Δεν είμαι ούτε αόρατος, ούτε άφαντος. Οποιοσδήποτε άλλος έχει καλύτερη πρόταση για το καλό της ΑΕΚ, θα ακολουθήσω και εγώ.

Για το αν υπάρχει επιχειρηματικό πλάνο: Όλα θα τα πούμε όταν ολοκληρωθεί το deal. Θα μάθετε τα πλάνα μας. Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι μια χώρα που μπορείς να κάνεις επενδύσεις. Δεν είναι μια χώρα αναπτυγμένη, είναι μια χώρα σε κρίση που μπορείς να δημιουργήσεις θέσεις εργασίας και να βγάλεις χρήματα.

Για το από πότε σκεφτόταν να εμπλακεί στα διοικητικά της ΑΕΚ: Πάρα πολλά χρόνια είχα στο μυαλό μου να εμπλακώ με τα διοικητικά της ΑΕΚ, όμως δεν ήταν ο χρόνος κατάλληλος από την δική

Keywords
Τυχαία Θέματα