Η... επιστροφή του Ξενιάδη

10:56 21/1/2012 - Πηγή: AEK365

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της εφημερίδας Goal News (αναφορές γίνονται και στην Ώρα των Σπορ), αναφέρει τα εξής: "Πρόσκαιρη φαίνεται πως ήταν η απόσυρση του Βασίλη Ξενιάδη από την «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα. Κι αυτό καθώς, όπως ο ίδιος υποστήριζε χθες, ετοιμάζεται να επανέλθει δριμύτερος

και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (Δευτέρα ή Τρίτη το αργότερο) να βρεθεί στο Λονδίνο για απευθείας επαφές με τη Morgan Stanley.

Παρά το «στοπ» που του έθεσε η ΠΑΕ στις διαπραγματεύσεις μαζί της, ο Ξενιάδης σχεδιάζει να χτυπήσει στο ευαίσθητο σημείο του ομολογιακού δανείου και μέσω της οφειλής και των ενεχυριασμένων μετοχών που έχει η ΑΕΚ να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας.

Φαίνεται, μάλιστα, πως δεν θα βρει και κλειστές πόρτες από την πλευρά της Morgan Stanley. Οι τελευταίες εξελίξεις, η δημόσια τοποθέτηση του Παππά, που πετούσε το μπαλάκι στον Νάσο Θανόπουλο, τονίζοντας πως είναι στο χέρι του να εξαλείψει το δάνειο και να απαλλάξει την ΑΕΚ από ένα βραχνά 7 εκατ. ευρώ.

Επίσης, είναι φανερό πως το τελευταίο διάστημα η Ενωση «φλερτάρει» έντονα με την ιδέα του Πρωτοδικείου ή ακόμα και της πτώχευσης, κάτι που σε ό,τι αφορά την τράπεζα θα της φέρει μηδενικά έσοδα. Ετσι, αν και ακόμα δεν έχει κλειστεί κανένα ραντεβού με τον Ξενιάδη, δεν αποκλείεται να γίνει δεκτός αν έχει να κομίσει κάτι συγκεκριμένο.

Από την πλευρά του, ο Ξενιάδης διατείνεται πως πάει στην αγγλική πρωτεύουσα με όλα τα όπλα του και κυρίως με την υποστήριξη των κορυφαίων νομικών κ. Σινανιώτη και Δεληκωστόπουλου. Από την πλευρά των δύο έγκριτων δικηγόρων δεν υπήρξε χθες το βράδυ κανένα σχόλιο επί της υπόθεσης που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει όσα υποστήριζε ο πελάτης τους. Θυμίζουμε πως κατά την άποψή τους ήταν απαράβατος όρος η επαφή με τη Morgan Stanley να γίνει μόνο με τη συνδρομή της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό τη δεδομένη στιγμή, οπότε ίσως αυτή η εξέλιξη να αλλάξει τα δεδομένα στη διαδικασία. Η επιμονή του Ξενιάδη για την ΑΕΚ πάντως, ειδικά μπροστά στο αδιέξοδο που βρίσκεται η εταιρεία, ίσως πλέον κινήσει διαδικασίες και άρει κάποιες από τις ενστάσεις των προηγούμενων εβδομάδων".

Keywords
Τυχαία Θέματα