Ξέσπασε ο ΑΠΟΕΛ, μόνος πρώτος ο Απόλλων

21:00 2/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ- 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΚ-Απόλλων Λ.: 0-2
(Γκιέ 33', Σανγκόι 90+1')

Πανηγυρικό ήταν το πέρασμα του Απόλλωνα από το ΓΣΖ, καθώς επικράτησε με σκορ 2-0 στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, και παραμένει μόνος πρώτος στην βαθμολογία με 27 βαθμούς. Η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου είχε περισσότερη ουσία στην τελική προσπάθεια, και με ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο πήρε ένα σπουδαίο διπλό. Στο 33' ο Γκιέ άνοιξε το σκορ

για τους γαλάζιους, ενώ στο 90' ο Γκαστόν Σανγκόϊ με ένα εξαιρετικό σουτ, ήταν οι σκόρερ για την λεμεσιανή ομάδα.

ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ Κουκλία: 5-0
(Γκονσάλβες 30', 56', 84', Μαντούκα 44' πεν., Χαραλαμπίδης 54')

Εύκολη νίκη με σκορ 5-0 πέτυχε το ΑΠΟΕΛ, που επικράτησε της ΑΕΚ Κουκλιών στο ΓΣΠ και επανήλθε στις επιτυχίες. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη κυριάρχησε σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πήρε το τρίποντο χάρη στα τρια γκολ του Ισμαήλ Γκονσάλβες (30', 55' και 84'), ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν οι Μαντούκα (44' με πέναλτι) και Χαραλαμπίδης (54').

Το ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ καλύτερο στην αναμέτρηση, και παρουσιάζοντας αποτελεσματικότητα και ουσία, πέτυχε την πιο ευρεία νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Ιωάννου που ήταν ανήμπορη να αντιδράσει. Η ΑΕΚ άντεξε μέχρι το 30', με σωστή αμυντική συμπεριφορά, ωστόσο από την στιγμή που σημειώθηκε το πρώτο γκολ, ακολούθησε ένας επιθετικός μονόλογος του ΑΠΟΕΛ.

Ο Γκονσάλες άνοιξε το σκορ στο 30' ενώ λίγο αργότερα ο Καϊρίνος ανάτρεψε τον Αλωνεύτη εντός περιοχής και αποβλήθηκε. Ο Μαντούκα ευστόχησε από την εσχάτη των ποινών, και ουσιαστικά το ματς κρίθηκε σε εκείνο το χρονικό σημείο. Στην επανάληψη, το ΑΠΟΕΛ πέτυχε δύο κολλητά τέρματα στο 54' με Χαραλαμπίδη και 55' με Γκονσάλβες, ο οποίος στο 84΄ολοκλήρωσε την εξαιρετική του εμφάνιση με χατ-τρικ.

Keywords
Τυχαία Θέματα