Ξέσπασμα Μάκου για τα κακώς κείμενα στην ΑΕΚ!

19:23 10/10/2012 - Πηγή: AEK365

Πέρασε τρία χρόνια στην ΑΕΚ. Έκανε τα πάντα για να έρθει στην Ένωση. Άλλωστε ΑΕΚτζής από μικρός και ήθελε πάντα να φορέσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα. Έφυγε το καλοκαίρι για την Μόναχο 1860 με βαριά καρδιά… Άφηνε πίσω την αγαπημένη του ομάδα, φίλους και οικογένεια. Η ζωή στο Μόναχο δεν είναι εύκολη για να ζήσεις, αλλά ιδανική για έναν ποδοσφαιριστή με φιλοδοξίες και όρεξη να δουλέψει. Ο Γρηγόρης Μάκος όμως δεν ξεχνά την ΑΕΚ.

«Μιλάω με τους δικούς μου καθημερινά. Με φίλους στην ΑΕΚ, μαθαίνω τι γίνεται. Εδώ στο Μόναχο έχει πολλούς Έλληνες. Και πολλούς ΑΕΚτζήδες. Πάω σε ένα μαγαζί και βλέπω τα παιχνίδια της ΑΕΚ. Το έχει ΑΕΚτζής… Με ρωτάνε συνέχεια εδώ τι θα γίνει με την ομάδα…» τονίζει ο διεθνής μέσος στο aek365.

Εν συνεχεία όμως ακολουθεί ένα ξέσπασμα του Μάκου. Περισσότερο μίλησε σαν ΑΕΚτζής, παρά ως ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που πέρασε από την ομάδα. «Πονάω από εδώ να βλέπω την ΑΕΚ έτσι. Στεναχωριέμαι… Μπορεί να μην έζησα την ΑΕΚ στα καλά της και υγιή, αλλά θέλω να την δω όπως πριν. Με ρωτούν αν θα έρθουν επενδυτές. Τι να τους πω… Με ρώτησε και ο Λίνεν. Εγώ τρία χρόνια στην ΑΕΚ άκουγα για Κοζώνηδες, για Βλάχους, για επενδυτές από διάφορα μέρη του πλανήτη. Κανείς δεν ήρθε ποτέ… Μακάρι να έρθει τώρα. Διαβάζω τώρα για τον κ.Βιντιάδη. Μακάρι να μπει, αλλά δεν υπάρχει πολύς χρόνος ακόμη. Η ΑΕΚ ζει στα όρια της. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Έφαγαν τα λαμόγια τα λεφτά της ομάδας και τώρα δεν έχει μείνει τίποτα! Πονάω να βλέπω την ΑΕΚ έτσι. Μπορεί να έφυγα, αλλά δεν ήταν εύκολο. Όλα αυτά που γίνονται επηρεάζουν τους παίκτες να ξέρετε. Μην κρίνετε εύκολα. Και για εμάς ήταν δύσκολα πέρυσι και φέτος είναι ακόμη πιο δύσκολα για τα παιδιά. Να βρεθεί μια λύση διοικητικά. Δεν φταίει κανείς προπονητής και παίκτης, με αυτήν την κατάσταση. Αν δεν αλλάξει το διοικητικό. δεν θα έχει υγεία η ΑΕΚ ούτε στο γήπεδο. Η ΑΕΚ πρέπει πρώτα να αποκτήσει υγεία και μετά θα γίνει όπως παλιά δυνατή».

Ο Μάκος έχει πάντα στο μυαλό του την ΑΕΚ και έχει τον κόσμο στην καρδιά του. Και φροντίζει να το τονίζει συνέχεια. «Ζω μακριά, αλλά δεν έχω αποκοπεί από την ΑΕΚ. Θα έρθει τον Δεκέμβριο στην Αθήνα, γιατί έχουμε διακοπή στο πρωτάθλημα μας. Μακάρι να μπορέσω να δω ένα παιχνίδι της. Η στήριξη του κόσμου φέτος είναι πρωτοφανής. Φοβερό πράγμα, με όσα γίνονται στην ΑΕΚ. Αυτός ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει έτσι, να στηρίζει τους παίκτες κατά την διάρκεια του αγώνα. Θα πάει καλύτερα η ομάδα. Εύχομαι να γίνει αυτό γρήγορα και φέτος να τελειώσει καλά η σεζόν για την ΑΕΚ. Δεν αξίζει να ταλαιπωρείται άλλο αυτός ο κόσμος» είπε στέλνοντας το «μήνυμα» του στους ΑΕΚτζήδες ο 26χρονος διεθνής χαφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα