Ξύπνησε θετικές μνήμες αυτή η ΑΕΚ

09:42 19/11/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

"0-4 όπως παλιά...". Αυτός είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, πάνω στη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ στη Βέροια, με το Goal να προσθέτει: "Με 1000 οπαδούς στο πλευρό της, στη Βέροια η ΑΕΚ βεβαίωσε ότι βρίσκει σφυγμό πετυχαίνοντας σε 90 λεπτά όσα

γκολ είχε βάλει στα προηγούμενα 900! Γκολάρα του Φούντα, έκαναν σεφτέ Κατίδης και Σταματής, αποβλήθηκε ο Καφές στο πέναλτι με το οποίο ο Γκερέιρο είχε κάνει το 0-3. Μεγάλο ματς από Κορδέρο και Κοντοέ".

LIVE SPORT

Με τον ίδιο τίτλο υποδέχεται και η Live Sport τη νίκη της ΑΕΚ: "Όπως παλιά" γράφει επίσης και σημειώνει: "Ο Δικέφαλος έστειλε μήνυμα ελπίδας για το μέλλον. Σαρωτική η ΑΕΚ, 4-0 στη Βέροια, διπλό μετά από 10 μήνες. Εξαιρετικοί οι σκόρερ Φούντας, Κατίδης και ο Κορδέρο".

SPORTDAY

"Σαν Βασίλισσα", γράφει η SD και σημειώνεται αναφερόμενη στην ΑΕΚ: "Η Ένωση διέσυρε τους Μακεδόνες και πήρε σπουδαία βαθμολογική ανάσα. Εξαιρετικά γκολ από τον Κατίδη, τον Φούντα και τον Σταματή. Σκόραρε και ο Γκερέιρο με πέναλτι".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Πανηγυρικό το πρωτοσέλιδο της ΩΡΑΣ σήμερα, γράφει: "Επιτέλους... ΑΕΚΑΡΑ, τεσσάρα, μπαλάρα! Μεγάλη εμφάνιση και τεράστια νίκη μέσα στη Βέροια με τους Κατίδη και Φούντα να στρώνουν το δρόμο με απίστευτες γκολάρες στο α'ημίχρονο. Δικαιώθηκε για τις επιλογές του ο Λίνεν που αποθεώθηκε. Έβγαλε... μάτια ο Φουρτάδο από αριστερά, έβαλε και γκολ που κακώς ακυρώθηκε για να το βάλει με πέναλτι τελικά ο Γκερέιρο". Επιπλέον η εφημερίδα τονίζει: "ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έγινε τίποτα, η ομάδα είναι ακόμα τελευταία, τέρμα από σήμερα στους πανηγυρισμούς, το Σάββατο υπάρχει ο "τελικός" κόντρα στον Λεβαδειακό του Κομπότη"!

Keywords
Τυχαία Θέματα