Υγιεινός περίπατος στο Ωραιόκαστρο

19:43 4/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ βρέθηκε στο Ωραιόκαστρο για αγώνα με την τοπική ομάδα και ήθελε τη νίκη για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους, ώστε να ξεχάσει με τον καλύτερο τρόπο τον αποκλεισμό της από την Καλέ. Έτσι κατάφερε με έναν περίπατο να επικρατήσει με 3-0 σετ των αντιπάλων της, στο πλαίσιο της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική της Α1 και να συνεχίσει με νίκη στη διοργάνωση.

Το ματς

Η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου θέλησε να μπει στον

αγωνιστικό χώρο με ψυχραιμία και προσήλωσε στον στόχο της, που δεν ήταν άλλος από το να πάρει ένα γρήγορο προβάδισμα στο ματς. Αυτό κι έκανε, αφού με καλές αμυντικές και επιθετικές τοποθετήσεις η ΑΕΚ κατάφερε να διατηρήσει προβάδισμα με το 4-11 να γίνεται εύκολα 14-25.
Στη συνέχεια η Ένωση, που ήθελε αυτή τη νίκη για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους προσπάθησε να διατηρήσει την κυριαρχία της και τα κατάφερε, αφού σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έχασε το προβάδισμα. Μοναδική αντίσταση που προσπάθησε να προβάλλει η ομάδα του Ωραιόκαστρου ήταν στο τρίτο σετ, όταν και έφτασε στον πόντο το παιχνίδι (8-9). Αυτό, όμως ήταν κάτι που δεν άγχωσε την ΑΕΚ, η οποία με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα έφτασε σε μια εύκολη νίκη.

Τα σετ: 14-25,14-25, 19-25

Ωραιόκαστρο: Πανταζή,Σεφεριάδου,Καπνιά,Παπαστεφάνου,Χιντά,Χαλιαμπάλια,Εζινέλη,Παπαγιαννάκη,Μπαχτσεβάνη, Παντιά, Κουτσοκώστα.

ΑΕΚ: Ρόγκα,Τσοχατζή,Τσίμα,Τοτσίδου,Ζόρζου,Βλαβιανού,Γκούζου,Κις,Τζανακάκη,Μποροβίντσεκ,Παπαγεωργίου,Παπαφωτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα