Υπέγραψε στην Πατσούκα ο Καστίγιο

09:12 15/6/2012 - Πηγή: AEK365

Παίκτης της Πατσούκα για τα επόμενα τρία χρόνια είναι και επίσημα ο Νέρι Καστίγιο με τον πρώην επιθετικό του Άρη να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας και τον γενικό διευθυντή της ομάδας να επιβεβαιώνει την συμφωνία.
Αρχικά υπήρξε επίσημη ανακοίνωση μέσα από τον λογαριασμό της ομάδας στο Twitter: "Η διοίκηση της Πατσούκα ανακοινώνει την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας για το πρωτάθλημα Απερτούρα 2012 με τον Μεξικανό επιθετικό Νέρι Καστίγιο".
Έπειτα ο γενικός διευθυντής της ομάδας,

ο Αντρές Φάσι, δήλωσε: "Ο Νέρι θα έρθει με τριετές συμβόλαιο. Δεν διαπραγματευτήκαμε εμείς με τις ομάδες του. Το ανέλαβε η πλευρά του ποδοσφαιριστή και εξασφαλίσαμε καλούς όρους. Το θέμα έχει κλείσει, είναι παίκτης της Πατσούκα. Είναι πολύ χαρούμενος, έχει μεγάλες προσδοκίες και αναζητεί την σταθερότητα σε μια ομάδα για να διεκδικήσει μια θέση στην εθνική ομάδα ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας".
Σε δηλώσεις του στο ESPN του Μεξικού, ο αδελφός και μάνατζερ του Καστίγιο, Άλεξ Καστίγιο, δήλωσε: "Απομένουν κάποια διαδικαστικά θέματα. Το ζήτημα έχει κλείσει. Πιστεύω ότι μεταξύ Σαββάτου και Κυριακής θα βρίσκεται στο Μεξικό. Ίσως όμως αυτό να συμβεί το αργότερο την Δευτέρα. Θα έρθει ως ελεύθερος".
Από την μεριά του ο ίδιος ο Νέρι Καστίγιο δήλωσε: "Καλύτερα να μιλήσετε με την διοίκηση για αυτό. Δεν θέλω να πω κάτι. Αν πάνε όλα καλά, τις επόμενες μέρες θα είμαι στο Μεξικό. Όλα εξελίσσονται πολύ καλά. Μίλησα με τον αδελφό και μάνατζερ μου, Άλεξ, αλλά θα ενημερωθείτε από την διοίκηση της Πατσούκα".
Για να μπορέσει να υπογράψει στην Πατσούκα, ο Νέρι Καστίγιο φρόντισε πρώτα να μείνει ελεύθερος τόσο από τον Άρη όσο και από την Σαχτάρ Ντόνετσκ ενώ έχει καταθέσει προσφυγή ζητώντας τα δεδουλευμένα του από τον Άρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα