Υπογράφει η Χέγας

19:53 20/9/2012 - Πηγή: AEK365

H Bαλέρια Χέγας είναι «εκλεκτή» της ΑΕΚ για την θέση της ακραίας. Η Ένωση έχει έρθει σε συμφωνία με την έμπειρη Ουγγαρέζα και από την στιγμή που έφτασε στην Ελλάδα πήγε και μέχρι το Μαρκόπουλο, παρακολούθησε το φιλικό παιχνίδι και έκανε χαλαρή προθέρμανση.
Μέσα στην αυριανή μέρα, μάλιστα αναμένεται να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα βρεθεί στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ

για να βάλει την υπογραφή της σε συμβόλαιο ενός έτους. Σε διαφορετική περίπτωση και από την στιγμή που δεν θα προλάβει αύριο η Χέγας θα περάσει από τη Νέα Φιλαδέλφεια τη Δευτέρα για να οριστικοποιηθεί η συνεργασία της με την ΑΕΚ.

Η Χέγας πέρυσι αγωνίστηκε στη γαλλική Ναντ. Είναι γεννημένη της 4η Ιουλίου του 1980. Εχει σπουδάσει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, στο Kansas State University με το οποίο έχει αγωνιστεί φυσικά με μεγάλη επιτυχία. Το 2006 αποφοίτησε με πτυχίο Οικονομικών Μιλάει 4 γλώσσες, Ουγγρικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Είναι πολύ έμπειρη αθλήτρια με πλούσιο βιογραφικό τόσο στην χώρα της όσο και στην Ευρώπη. Τα τελευταία χρόνια φορούσε την φανέλα της γαλλικής Ναντ. Είναι 40 φορές διεθνής με πρώτη παρουσία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της το 2005. Έχει ύψος 1.83 και βάρος 74 κιλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα