Υπόκλιση και αναγνώριση στην ΑΕΚ και τον λαό της

09:05 4/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για "ηφαίστειο" γράφει η ΩΡΑ και εξηγεί: "Φτωχά πλέον τα λόγια για τον μαγικό λαό της ΑΕΚ. 25.000 Ενωσίτες στο χθεσινό πάρτι, τραγούδησαν, συγκλόνισαν και συγκίνησαν με την λατρεία τους για τον δικέφαλο. Μία ακόμα εύκολη τριάρα για την ΑΕΚ, αλλά με νωθρή εμφάνιση

στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και απαράδεκτη πτώση στην απόδοσή της μετά το 3-0".

SPORTDAY

Πρώτο θέμα η ΑΕΚ στην εφημερίδα με τον εύστοχο τίτλο: "This is... καψούρα!
Πέρα από κάθε πρόβλεψη και φαντασία τα κιτρινόμαυρα πάρτι που καθιερώνονται πλέον στο ΟΑΚΑ. Πάθος, παλμός και συγκλονιστική στήριξη από οπαδούς που πρέπει να... χειροκροτούνται αντί να χειροκροτούν".

LIVE SPORT

Αποθέωσης συνέχειας για την ΑΕΚ και τον κόσμο της και στη LIVE SPORT που έχει πρώτο θέμα τις "Ευτυχισμένες Κυριακές. 18.000 οπαδοί της ΑΕΚ έστησαν άλλο ένα τρελό πάρτι, έφτιαξαν ξανά μοναδική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και πλέον τους έγινε συνήθεια... Ταρίφα η Ένωση χωρίς να φορτσάρει, με Κορδέρο, Ντακόλ και Μπρέσεβιτς".

GOAL

Πρώτο θέμα και στο Goal η ΑΕΚ: "Το όνειρο του γηπέδου συσπειρώνει τον κόσμο της ΑΕΚ και η δυναμική που αναπτύσσεται κάνει ακόμα πιο σίγουρο τον Μελισσανίδη για την "Αγιά - Σοφιά". ΑΜΟΚ για την παρουσίαση. Η ΠΑΕ δεν μπορεί να βρει προσκλήσεις ούτε για πολιτικούς! "

Keywords
Τυχαία Θέματα